مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه ترشی آجیلی
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
طعم ترشی آجیلی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.
مواد لازم :
بادام هندی | 200 گرم |
بادام | 200 گرم |
گردو | 200 گرم |
پسته | 200 گرم |
برگه زردآلو | 250 گرم |
آب جوش | سه و نيم پيمانه(600 ميليليتر) |
سركه سفيد | سه و نيم پيمانه(600 ميليليتر) |
چوب دارچين | چند تكه كوچك |
هل | يك و نيم قاشق چايخوری |
طرز تهيه :
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آنها را جدا كنيد.
آنها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.
برگهها را 1 شب با آبجوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند سپس سركه را هم اضافه كرده و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد.
سپس آنها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد بعد ادويهها و آجيل را هم اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط كنيد و بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد.
نكته :
1 - تمام آجيلها بايد به صورت خام مصرف شوند.
2 - طعم اين ترشی ملس است شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.
منبع : hashpazi.ir