مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه سس ایتالیایی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
پیاز |
2 فنجان |
آب گوجه فرنگي |
2 فنجان |
سیر |
3 عدد |
آب گوشت |
2 فنجان |
برگ دهمست | 1 عدد |
برگ بو | 0.5 قاشق مرباخوري |
رب گوجه فرنگي | 3 فنجان |
فلفل سياه | 0.5 قاشق مرباخوري |
نمک | 0.5 قاشق مرباخوري |
طرز تهيه :
پياز و سير را در روغن زيتون سرخ کنيد تا قهوه اي رنگ شود ، آب گوجه فرنگي و رب گوجه فرنگي و آب گوشت و برگ دهمست و نمک و فلفل سياه را بر آن افزوده روي آتش بگذاريد و تا دو ساعت مدام هم بزنيد . در صورت لزوم مجددا آب به آن اضافه کنيد . سپس برگ بو را در آن ريخته تا 15 دقيقه ديگر سس را بپزيد تا خوب سفت شود.