مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

بادمجان شکم پر؛ غذای فصل



 

 

 

بادمجان شکم پر

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

 

برنج دانه بلند
4/3 پیمانه (150 گرم)
بادمجان بزرگ
2 عدد
روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ
یک عدد،‌کاملا ریز شود
سیر ‌2 حبه، کاملا ریز شود
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ‌یک قاشق چای‌خوری
فلفل دلمه‌ای قرمز یک عدد، کاملا ریز شود
پودر فلفل قرمز تند 5/1 قاشق چای‌خوری
پوست لیموی رنده شده 2 قاشق چای‌خوری
آب به مقدار لازم
لیموی تازه 2 عدد
ماست کم چرب نصف پیمانه
نعنای خرد شده تازه 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 4/1 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده تازه 5/1 پیمانه


 

طرز تهیه:

 

فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.


درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.

 

با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید.
روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

 

سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن‌ها را تفت دهید.

 

بادمجان‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.

 

برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

 

بادمجان‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.
سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

 

نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.