مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
کله جوش یکی ازخوشمزه ترین غذاهای قدیمی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد مورد نیاز برای سه نقر:
کشک |
نیم کیو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده |
نعنا خشک ساییده شده |
۲ قاشق غذا خوری |
پیاز خرد شده |
یک عدد بزرگ |
گردو خرد شده |
۱۰۰ گرم |
روغن برای سرخ کردن | مقداری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه:
- ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.
- سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.
- سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.
-معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.