مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرزتهیه رولت گوشت
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
پياز |
2 عدد |
پنير گودا |
150 گرم |
مغز نان سفيد باگت |
1 عدد |
شير |
3/1 پيمانه |
گوشت چرخ كرده | 750 گرم |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
هويج آب پز | 3 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
سفيدة تخم مرغ | 1 عدد |
رب گوجه فرنگي | 2/1 پيمانه |
شكر | 2 قاشق سوپخوري |
سركه | 3 قاشق سوپخوري |
آب | 4/1 پيمانه |
طرز تهيه :
پياز را رنده كرده,آب پياز را مي گيريم . پنير را نيز رنده مي كنيم , سپس مغز نان را با شير مخلوط مي كنيم . گوشت چرخ كرده , پياز , پنير رنده شده , مغز نان سفيد و نمك و فلفل را مخلوط كرده , كاملاً ورز مي دهيم . گوشت را پهن كرده , هويج را پس از پوست گرفتن نيم پز مي كنيم . تخم مرغ را نيز آب پز كرده از وسط چهار قاچ مي زنيم .
روي سطح گوشت كمي سفيدة تخم مرغ با برس ماليده, مطابق تصوير هويج و تخم مرغ را قرار داده , گوشت را لوله مي كنيم . در حالي كه گوشت را لوله مي كنيم لابه لاي گوشت , سفيدة تخم مرغ را با برس مي ماليم , سپس در فويل پيچيده و در سيني فر قرار داده در طبقه وسط فري كه با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم كرده ايم به مدت يك ساعت و نيم الي دو ساعت قرار مي دهيم . زمانيكه رولت گوشت پخته شد از فر بيرون آورده در ظرف مورد نظر قرار داده سپس آنرا تزئين مي كنيم .