مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرزتهیه سوپ عدس
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم:
روغن مايع |
2 قاشق غذاخوري |
رب گوجهفرنگي |
2 قاشق غذاخوري |
آب گوشت يا مرغ |
2 ليتر |
عدس |
يك ليوان |
پياز | 3 عدد درشت |
سيبزميني متوسط | يك عدد، |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
نعناع خشك | براي تزئين |
آبليمو | به ميزان دلخواه |
طرز تهيه:
روغن را داخل قابلمه ريخته و پياز خرد شده را داخل آن ميريزيم تا كمي نرم شود. سپس سيبزمينيهاي خردشده را به آن اضافه كرده و نمك و فلفل را به آن ميافزاييم. در اين مرحله آب گوشت يا مرغ را به مخلوط پياز و سيبزميني اضافه ميكنيم و ميگذاريم جوش بيايد. سپس عدسها را كه از قبل شستهايم به مواد قبليمان اضافه ميكنيم و ميگذاريم خوب جا بيفتد.
پس از اينكه سوپ ما قوام پيدا كرد رب گوجه فرنگي را به آن اضافه ميكنيم و ميگذاريم تا رنگ قرمز خود را به سوپ پس بدهد. وقتي سوپ به اين مرحله رسيد آن را داخل ظرف مورد نظر ميريزيم و با نعناع خشك آن را تزئين ميكنيم و در صورت تمايل هنگام خوردن به آن آبليمو اضافه ميكنيم.
منبع:jamejamonline.ir