مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرزتهیه سوپ عدس



 

 

سوپ عدس

 


مواد لازم:


روغن مايع
2 قاشق غذاخوري
رب گوجه‌فرنگي
2 قاشق غذاخوري
آب گوشت يا مرغ
2 ليتر
عدس
يك ليوان
پياز  3 عدد درشت
سيب‌زميني متوسط يك عدد،
نمك و فلفل به ميزان لازم
نعناع خشك براي تزئين
آبليمو به ميزان دلخواه

 

 

طرز تهيه:

روغن را داخل قابلمه ريخته و پياز خرد شده را داخل آن مي‌ريزيم تا كمي نرم شود. سپس سيب‌زميني‌هاي خردشده را به آن اضافه كرده و نمك و فلفل را به آن مي‌افزاييم. در اين مرحله آب گوشت يا مرغ را به مخلوط پياز و سيب‌زميني اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم جوش بيايد. سپس عدس‌ها را كه از قبل شسته‌ايم به مواد قبلي‌مان اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم ‌ خوب جا بيفتد.

 

پس از اين‌كه سوپ ما قوام پيدا كرد رب گوجه فرنگي را به آن اضافه مي‌كنيم و مي‌گذاريم تا رنگ قرمز خود را به سوپ پس بدهد. وقتي سوپ به اين مرحله رسيد آن را داخل ظرف مورد نظر مي‌ريزيم و با نعناع خشك آن را تزئين مي‌كنيم و در صورت تمايل هنگام خوردن به آن آبليمو اضافه مي‌كنيم.

منبع:jamejamonline.ir