مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
نحوه پخت خوراک مرغ و سیب زمینی
ما ایرانی ها علاقه زیادی به خوردن مرغ با روش های پخت مختلف داریم، از زرشک پلو با مرغ گرفته تا مرغ شکم پر و ... در این مطلب نیز شما را با یکی از روش های آسان و خوشمزه پخت مرغ آشنا خواهیم کرد.
میزان سرو: 3 الی 4 نفر
مواد لازم برای خوراک مرغ و سیب زمینی :
روغن | 2 قاشق سوپخوری |
هویج نگینی خردشده | یک عدد |
سیب زمینی نگینی خردشده | یک عدد |
کره | 2 قاشق سوپخوری |
پیاز خردشده | یک عدد |
سیر ریز خردشده | 2 حبه |
فلفل دلمه ای نگینی خردشده | یک عدد |
سس گوجه فرنگی | یک پیمانه |
آب | یک و یک چهارم پیمانه |
ران مرغ | 600 گرم |
نمک | به مقدار لازم |
پنیر چدار رنده شده (در صورت تمایل) | یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی :
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید.
هویج و سیب زمینی پوست کنده و نگینی خردشده را در روغن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند و سپس کنار بگذارید.
ران های مرغ را به ظرف اضافه کرده و حدود 2 الی 3 دقیقه هر طرف آنها را تفت دهید و سپس از ظرف خارج کره و کنار بگذارید.
سیر و پیاز ریز خردشده را به همان ظرف اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و طلایی شده و عطر و بوی آنها بلند شود.
سس گوجه فرنگی و یک پیمانه آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد حدود 10 الی 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.
ران های مرغ و یک چهارم پیمانه آب را اضافه کنید و نمک بریزید.
در ظرف را بگذارید و به پخت مواد روی حرارت ملایم ادامه دهید تا مرغ کاملا بپزد.
سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه ای، کره و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید.
سپس خوراک را در ظرف مناسبی کشیده و به همراه برنج دم کشیده سرو کنید.
منبع : ماهنامه سفره ایرانی - bartarinha.ir