مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرزتهیه دلمه کدوسبز
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
● مواد لازم:
کدو |
۵ عدد |
گوشت چرخ کرده |
۳۰۰ گرم |
برنج پخته شده |
۵ قاشق غذاخوری |
لپه پخته شده رب گوجه فرنگی و روغن مایع |
از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری |
سبزی (تره، جعفری، شوید، ترخان) | ۲۰۰ گرم |
پیاز | یک عدد |
ادویه | به میزان لازم |
● طرز تهیه:
کدوها را از عرض دو قسمت کنید و در ظرف آبی که در حال جوشیدن است، قرار دهید تا کمی نرم شود. بعد آن را در آب سرد بگذارید و داخل کدوها را با قاشق خالی کنید، طوری که دیواره کدوها آسیب نبیند.در ظرف دیگری پیاز خرد شده را تفت دهید و سپس گوشت را به آن اضافه کنید. لپه و برنج را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس سبزی خرد شده را به مواد اضافه کنید. ادویه را به همراه رب گوجه فرنگی کمی تفت دهید و سپس به مواد اضافه کنید. داخل کدوها را با مواد تهیه شده پر کنید و هر کدام از کدوها را به حالت ایستاده در قابلمه قرار دهید روی حرارت کم بگذارید؛ پس از نیم ساعت غذا آماده است
منبع:khorasannews.com