مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

آدانا کباب



 

 

کباب , پخت کباب

 

 

مواد لازم :

 

 

گوشت چرخ‌كرده

يك كيلوگرم

پياز متوسط

دو عدد

فلفل دلمه‌اي قرمز

سه عدد

نمك و فلفل

به ميزان لازم

 

 

 

مواد لازم سالاد :


 

پياز بزرگ

يك عدد

جعفري

سه قاشق غذاخوري

گوجه‌فرنگي

سه عدد

سماق

يك قاشق غذاخوري

آب‌ ليموي تازه

دو قاشق غذاخوري

نمك و فلفل

به ميزان لازم

روغن زيتون

يك قاشق غذاخوري

 

 

 

طرز تهيه :

 

 

گوشت چرخ كرده را به همراه پياز رنده‌شده كه آب آن گرفته شده است و نمك، فلفل و فلفل دلمه‌اي نگيني‌شده مخلوط كرده و ورز دهيد. آنها را به صورت سوسيس در آورده، در روغن سرخ كنيد و بگذاريد تا روغن آن گرفته شود. براي سالاد پيازها را خلالي و گوجه‌فرنگي را به صورت نگيني همراه با سماق آب ليمو، نمك، جعفري، فلفل و روغن زيتون مخلوط کنيد. آن‌گاه كباب‌ها را داخل نان مخصوص تركيه‌اي قرار داده و روي آنها سالاد بريزيد و به صورت لقمه‌اي ميل كنيد.

 

منبع :  groohashpazi