مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه دسر ترایفل
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد اولیه :
كيك اسفنجي |
200 گرم |
ژله توتفرنگي و آناناس |
از هر کدام 100 گرم |
كرم وانيلي |
200 گرم |
توتفرنگي تازه |
300 گرم |
مواد لازم كرم وانيلي:
شير |
نصف پیمانه |
تخممرغ |
3 عدد |
خامه فرم گرفته |
150 گرم |
آرد نشاسته ذرت |
2 قاشق سوپخوري |
وانيل |
1/4قاشق چايخوري |
پودر قند |
150 گرم |
طرز تهيه ترايفل:
توتفرنگيها را شسته و خشك كنيد. كيك اسفنجي را به صورت مكعبهاي كوچك برش دهيد. ژله توتفرنگي و آناناس را هم شكل مكعب خرد كنيد. براي هر نفر يك ليوان در نظر گرفته و به كمك قيف انتهاي ليوانها را كرم ريخته و به ترتيب كيك، توتفرنگي، ژله و دوباره كرم اضافه كنيد تا ليوان پر شود در نهايت با كمك قيف با كرم روي ترايفل را شكوفه زده و يك توتفرنگي روي آن قرار ميدهيم.
طرز تهيه كرم وانيلي:
ابتدا زرده و سفيده را جدا كرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقي بزنيد تا كشدار و سفيد شود. (سه دقيقه). آرد ذرت را در شير حل كرده و مخلوط زرده را نيز به آن اضافه كنيد. مايه را داخل ظرف مناسبي كه بهتر است لعابي باشد ريخته و روي حرارت ملايم با قاشق شروع به هم زدن كنيد تا غليظ شود. كرم را از روي حرارت برداشته و صبر كنيد كمي خنك شود. سفيده تخممرغ را در كاسهاي با همزن برقي بزنيد تا خشك و سفيد شود و به كمك ليسك سفيده را به كرم اضافه كنيد و دوباره روي حرارت گذاشته هم زده تا غليظ شود. كرم را پس از غليظ شدن از روي حرارت برداشته، وانيل را اضافه كرده و صبر كنيد تا كاملا خنك شود خامه را به كرم افزوده و مخلوط نماييد. اين كرم به تنهايي دسر لذيذي ميباشد.