مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
كباب كوبيده در فر
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم:
گوشت گوسفند یا گوساله |
۱ کیلو |
پیاز |
۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه |
به مقدار لازم |
گوجه فرنگی |
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
گوشت را دو بار چرخ کنید و با پیاز رنده شده و نمک و فلفل ورز دهید کف سینی فر را چرب کنید و یک استکان آب بریزید و کباب ها رادر سینی فر بچینید و گوجه فرنگی را با کارد تا نیمه به شکل بعلاوه ببرید و بین کباب ها قرار دهید .و سینی را دروسط فرگذاشته و کباب را با حرارت متوسط بپزید هر موقع آب آن چیده شد و کباب پخته شد از فر درآورید . میتوانید در حین پختن یکی دو بار کباب ها را پشت و رو کنید.
نحوه چيدن كباب در سيني فر
منبع : ashpazierangin