مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

خورش برگه زردآلو



 

 

آشپزی,خورش برگه زردآلو

 

 

مواد لازم :

 

برگه زردآلو

دو پيمانه

كره

100 گرم

پياز داغ

7 قاشق غذاخوري

گوشت پخته خورشتی

250 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه

به ميزان لازم

آب

3 ليوان

زعفران

به مقدار دلخواه

 

 

طرز تهیه :

 

برگه‌هاي زردآلو را 1 ساعت  خيس كرده، سپس آبكش نموده و با كره و پيازداغ تفت مي‌دهيم. نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه ليوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملايم مي‌پزيم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.

 

منبع : groohashpazi