مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
کباب دیگی (کباب تابه ای)
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه کباب تابه ای
يكي از مشكلات برخي از آپارتمانها تهيه و طبخ كباب است . وقتي كه معمولاً كباب روي ذغال طبخ ميشود خيلي خوشمزه تر است ولي در صورت عدم دسترسي به آن بهترين راه ،تهيه كباب ديگي ( كباب تابه اي ) است كه خيلي هم پر طرفدار است.
مواد مورد نیاز کباب تابه ای:
گوشت گوسفندي يا گوساله جوان كم چرب يا بدون چربي | براي هر كباب 100 گرم |
نمك | به مقدار كافي |
پياز رنده شده درشت | 1 عدد |
گوجه فرنگي | به تعداد لازم |
طرز تهيه :
اگر گوشت گوساله استفاده ميكنيد بهتر است از گوشتي كه مدت كوتاهي ( حداقل دو روز )فريزري شده استفاده كنيد . در اين كبابي كه در تصوير گذاشته ام مطلقاً چربي وجود ندارد ولي كساني كه دوست دارند كباب نرم باشد و عادت به خوردن غذاي چرب دارند ميتوانند كمي چربي گوشت را هم اضافه كنند ولي اگر چربي كمتر باشد از نظر سلامتي بهتر است چون جز چربيهاي اشباع نشده است
پياز رنده شده را فشار دهيد و آب آن را در ظرفي بريزيد . گوشت را دو يا سه بار چرخ كنيد و با نمك و پياز خوب ورز دهيد و با دست فرم دهيد و در ماهيتابه رژیمی ويا ديگ ( فابلمه ) بچينيد ودرب آن را ببنديد و روي حرارت ملايم بگذاريد حرارت را زياد نكنيد تا گوشت كاملاً بپزد معمولاً گوشت وقتي كه ميپزد جمع شده و بهتر است كه كبابها كمي نازك باشد وقتي كباب در حال پخته شدن است آب پياز را به آن اضافه كنيد اگر كباب بدون چربي است به آن دو الي سه قاشق روغن زيتون بيفزاييد. در فاصله پخت، كباب را برگردانيد و دوباره درب آن را محكم ببنديد وقتي كمي آب براي كباب مانده بود ( چون گوشت زمان پخته شدن آب مياندازد ) گوجه فرنگي ها را با كارد از قسمت زير به عمق يك سانتي متر با كارد به شكل علامت بعلاوه ببريد و در لابلاي كبابها قرار داده و دوباره درب آنرا ببنديد وقتي كبابها و گوجه فرنگي كاملاً پخته شدند در ديس بكشيدوكبابها را روي برنج قرار دهيد تا تزيين زيبايي به همراه گوجه فرنگي روي آن باشد و بعد سرميز سرو و نوش جان كنيد.
منبع :ashpazierangin.net