مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه گارنی ياريخ



طرز تهیه گارنی ياريخ , نحوه پخت گارنی ياريخ


مواد لازم :

 بادمجان  شش عدد
 گوشت چرخ كرده  250گرم
 نمك و جعفري  به ميزان لازم
 سير چهارحبه
رب گوجه فرنگي دو قاشق سوپخوري
پياز يك عدد


طرز تهيه :
بادمجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان يك برش زده و به آنها نمك مي‌زنيم تا تلخي خود را پس بدهد. پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت داده، بعد  گوشت و نمك را مي‌افزاييم آن‌گاه رب گوجه فرنگي را اضافه مي‌كنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خردشده را نيز افزوده و از روي حرارت بر مي‌داريم. در اين لحظه بادمجان‌ها را در روغن مايع سرخ كرده و درون صافي مي‌گذاريم. مواد گوشتي را داخل بادمجان‌ها پر كرده و در مقداري رب‌گوجه‌فرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن افزوده‌ايم ده دقيقه مي‌پزيم.

منبع : groohashpazi.blogfa.com