مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
کوفته مرغ و پنیر
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
این روز ها دیگر هیچ چیز قاعده و قانون خشک و غیر قابل تغییری وجود ندارد ; مخصوصا در غذا پختن . شما به راحتی می توانید غذای مدرن و سنتی را با هم ترکیب کرده و فرمول جدیدی برای یک غذای خوشمزه بسازید , کوفته مرغ و پنیر هم از این غذاهاست .
مواد لازم برای 20 عدد کوفته :
سیب زمینی درشت | 2 عدد |
جعفری | 3 قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سینه مرغ پخته | 1 عدد |
پنیر صبحانه | 200 گرم |
آویشن | مقداری |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سوخاری | 1 پیمانه |
آرد سفید | 1 پیمانه |
کنجد | 2 قاشق سوپ خوری |
طرز تهیه :
1- سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید . بعد از پخت آن ها را پوست کنده و در ظرفی رنده کنید . سینه مرغ پخته شده را هم به قطعات ریز برش بزنید و به کاسه اضافه کنید .
2- جعفری خردشده , نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید .
3- پنیر صبحانه را رنده کنید یا به قطعات ریز و درشت برش بزنید . آنها را هم به مایه کوفته اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید .
4- از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست فرم دهید. همه مایه کوفته که به این شکل آماده شد آنها را کناری بگذارد .
5- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال کمی هم بزند تا یکدست شود . آویشن را هم به آن افزوده و مخلوط کنید . کوفته های آماده را ابتدا در آرد سفید غلتانده , بعد در تخم مرغ بزنید و سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید تا همه جای آنها آغشته به آرد سوخاری شود .
6- همه کوفته ها به این ترتیب آماده کنید و کناری بگذارید . مدتی صبر کنید تا آرد به خورد کوفته ها برود . در قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید . کوفته های را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند . بعد آنها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود .
یه جور دیگه :
می توانید در این غذا از پنیر پیتزا هم استفاده کنید ; فقط با آن تفاوت که پنیر را با مواد دیگر نیز مخلوط نکنید . وقتی گلوله های نارنگی شکل کوفته آماده شد وسط آنها را کمی باز کرده و مقداری پنیر پیتزا در وسط کوفته گذاشته و دوباره آن را جمع کنید .
منبع : kelishe.com