مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه دسر بستنی و هلو



 

طرز تهیه دسر بستنی و هلو

 

بستنی یک خوراکی خوشمزه و دوست داشتنی که قرن‌هاست به عنوان یک دسر خوشمزه مورد مصرف ما قرار دارد و تقریبا جزیی جدایی ناپذیر از فرهنگ غذایی ملت ها شده است. در این مطلب به طرز تهیه دسر بستنی و هلو می پردازیم که یک دسر خوشمزه و دلچسب است.

 

مواد لازم برای تهیه دسر بستنی و هلو :

آرد   دو سوم پیمانه
 شکر یک چهارم پیمانه 
 بکینگ پودر سه چهارم پیمانه 
 کره یخ زده  ۳ قاشق چایخوری
عصاره وانیل دو الی دو و نیم قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
هلوی تازه و خرد شده یک پیمانه
مربای هلو ۱ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شیر نارگیل ۱ پیمانه

 

طرز تهیه دسر بستنی و هلو :
قبل از هر کاری فر را روی ۳۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند. آرد، شکر و بکینگ پودر را درون یک کاسه متوسط بریزید و با هم ترکیب کنید. کره را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا به یک ترکیب یک دست و لطیف برسید.

خمیر به دست آمده را در نوارهای 2 سانتیمتری روی سینی گاز بچینید و برای مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.

 

برای آماده کردن بستنی، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا یک سس لطیف به دست آید. آن را تحت یک حرارت ملایم و در مدت طولانی قرار دهید تا بپزد و در تمام مدت لازم است که آن را هم بزنید تا زمانی که مخلوط تان کمی غلظت پیدا کند و ضخیم شود.

می‌توانید از بستنی وانیلی آماده استفاده کنید و آن را با مربای هلو ترکیب کنید و دوباره در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

 

نصف پیمانه از مربای هلو، عصاره وانیل و شیر نارگیل را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آن‌ها را درون یک ظرف در دار بریزید و آن را درون کاسه بستنی ساز بریزید و اجازه دهید تا حاضر شود.

 

یک لایه بستنی درون ظرف سروتان بریزید کمی از مربای هلو روی آن بریزید و مقداری از خمیرهای پخته شده را روی آن قرار دهید و این مراحل را تکرار کنید تا موادتان به اتمام برسد. در نهایت روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو درون فریزر قرار دهید و هنگامی که خواستید این دسر را سرو کنید روی آن را با هلوهای تکه تکه شده تزیین کنید.

 

منبع : kalleh.com