مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه دسر بستنی و هلو
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه دسر بستنی و هلو
بستنی یک خوراکی خوشمزه و دوست داشتنی که قرنهاست به عنوان یک دسر خوشمزه مورد مصرف ما قرار دارد و تقریبا جزیی جدایی ناپذیر از فرهنگ غذایی ملت ها شده است. در این مطلب به طرز تهیه دسر بستنی و هلو می پردازیم که یک دسر خوشمزه و دلچسب است.
مواد لازم برای تهیه دسر بستنی و هلو :
آرد | دو سوم پیمانه |
شکر | یک چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | سه چهارم پیمانه |
کره یخ زده | ۳ قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | دو الی دو و نیم قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | یک دوم پیمانه |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
هلوی تازه و خرد شده | یک پیمانه |
مربای هلو | ۱ پیمانه |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شیر نارگیل | ۱ پیمانه |
طرز تهیه دسر بستنی و هلو :
قبل از هر کاری فر را روی ۳۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و اجازه دهید تا تمام نقاط فر هم دما شوند. آرد، شکر و بکینگ پودر را درون یک کاسه متوسط بریزید و با هم ترکیب کنید. کره را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا به یک ترکیب یک دست و لطیف برسید.
خمیر به دست آمده را در نوارهای 2 سانتیمتری روی سینی گاز بچینید و برای مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا بپزد.
برای آماده کردن بستنی، شکر، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا یک سس لطیف به دست آید. آن را تحت یک حرارت ملایم و در مدت طولانی قرار دهید تا بپزد و در تمام مدت لازم است که آن را هم بزنید تا زمانی که مخلوط تان کمی غلظت پیدا کند و ضخیم شود.
میتوانید از بستنی وانیلی آماده استفاده کنید و آن را با مربای هلو ترکیب کنید و دوباره در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
نصف پیمانه از مربای هلو، عصاره وانیل و شیر نارگیل را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آنها را درون یک ظرف در دار بریزید و آن را درون کاسه بستنی ساز بریزید و اجازه دهید تا حاضر شود.
یک لایه بستنی درون ظرف سروتان بریزید کمی از مربای هلو روی آن بریزید و مقداری از خمیرهای پخته شده را روی آن قرار دهید و این مراحل را تکرار کنید تا موادتان به اتمام برسد. در نهایت روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو درون فریزر قرار دهید و هنگامی که خواستید این دسر را سرو کنید روی آن را با هلوهای تکه تکه شده تزیین کنید.
منبع : kalleh.com