مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
دسرهای کشورهای مختلف در ماه رمضان
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
بیشتر کشورهای مسلمان برای ماه رمضان دسرهای مخصوص به خودشان را دارتد. در این مقاله تعدادی از این دسرها را معرفی می کنیم.
Kunafa : دسری برای کشور مصر که در لبنان و سوریه هم استفاده می شود.
Katayef : این دسر در مصر و شرق مدیترانه بسیار محبوب است. این دسر مانند پن کیک های کوچک سرخ شده است که با انواع کرم و پنیرها پر شده است.
Umm Ali : بافتی شبیه به نان دارد و اغلب به جای نان از این دسر استفاده می شود.
فالوده : این نوشیدن شیرین مخصوص کشور ایران است و محتویات آن شیر، وانیل، پودر گل و رشته های فرنگی مخصوص فالوده است.
Baklava : این دسر یکی از شیرینی های مخصوص کشور ترکیه است. که از ورقه های نازکی شیرینی فیلو درست شده است.
حلوای بحرینی : این دسر مشابه راحت الحلقوم است و از شکر، آرد ذرت و زعفران ساخته شده است.
Chebakia : این دسر مخصوص کشور مراکش است و کنجد یکی از اجزای اصلی آنهاست.
Basbousa : این دسر ساخته شده از آرد سمولینا و آغشته به شربت می باشد.
Luqaimat : کوفته های بسیار کوچکی شبیه به دونات هستند که در مرحله انتهایی آغشته به شربت شیرینی می شوند.
منبع : seemorgh.com