مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه دسر عربی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه دسر عربی
مواد لازم برای دسر عربی :
شیر | 2 لیوان |
پودر کرم کارامل آماده | یک بسته |
پودر ژلاتین | دو قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | یک قاشق چایخوری پر |
پودر نسکافه | یک قاشق چایخوری |
خامه صبحانه | 200 گرم |
شکر | 3 قاشق غذاخوری |
بیسکوییت پتی پور | یک بسته |
طرز تهیه دسر عربی :
ابتدا پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد می ریزم و روی کتری در حال جوش می گذارم تا کاملا شفاف شود.
بعد داخل شیر جوش دو لیوان شیر و پودر کارامل و پودر کاکائو و پودر نسکافه و شکر و با هم مخلوط می کنیم کاملا که حل شد همین که روی شعله ملایم در حال هم زدن هستیم پودر ژلاتین را اضافه می کنیم و هم می زنیم، در همین حد هم خوردن کافی است ولی نجوشد.
بعد از روی گاز بر می داریم و داغ داخل مخلوط کن می ریزیم خامه و بیسکوییت پتی پور خرد شده را هم اضافه می کنیم و داخل مخلوط کن کاملا میکس می کنیم تا مواد یکنواخت شود سپس داخل قالب مورد نظر می ریزیم و می گذاریم داخل یخچال بماند تا کاملا ببندد. شیرینی این دسر کم است من خودم سه قاشق شکر اضافه کردم شما اگر خواستید می توانید آن را کم و زیاد کنید، در ضمن من از بیسکوییت پتی پور وانیلی استفاده کردم.
گردآوری: بخش آشپزی