مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه سالاد کدوحلوایی مخصوص پاییز



طرز تهیه سالاد کدو حلوایی, سالاد کدوحلوایی


•    زمان تهیه: 20 دقیقه
•    زمان خواباندن در مواد: 1 تا 4 ساعت
•    زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم برای سالاد کدو حلوایی به تعداد 6 نفر:

 

 آب پرتقال یک پیمانه 
شیره افرا 3 قاشق غذاخوری 
  پودر خردل 1.5 قاشق غذاخوری
  زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذاخوری
 کدوحلوایی خرد شده 600 گرم 
روغن  به میزان لازم
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه  ¼ قاشق چایخوری
روغن زیتون 1/3 پیمانه
کاهو یا کلم 6 پیمانه
کاسنی قرمز کوچک یک عدد
پسته نصف پیمانه
بز خرد شده 85 گرم پنیر

 
طرز تهیه سالاد کدوحلوایی:
1.  برای درست کردن چاشنی، در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، شیره افرا، پودر خردل و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از مخلوط را کنار بگذارید.

2. برش‌های کدوحلوایی را درون کیسه پلاستیکی بزرگ بریزید و آن را درون کاسه بزرگ قرار دهید. چاشنی زنجبیل را روی آنها بریزید. در کیسه را ببندید و به مدت 1 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تامزه‌دار شوند.

3. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. قالب مورد نظر را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

4. کدوها را آبکش کنید. سپس آنها را درون قالب بچینید. قالب را به مدت 26 تا 30 دقیقه درون فر بگذارید تا کدوها کاملا طلایی و برشته شوند. سپس از فر خارج کنید.

5. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، چاشنی باقی‌مانده، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. به تدریج روغن اضافه کنید. دو تا 3 قاشق غذاخوری از سس را روی کدوهای گرم بریزید و هم بزنید.

6. در یک کاسه بزرگ، کاهو، کاسنی فرنگی و نیمی از پسته‌ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از سس را اضافه کنید. کدوهای برشته را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید. روی آنها پسته باقی‌مانده و پنیر بز بریزید. بقیه سس را نیز اضافه کنید.

منبع : bartarinha.ir