مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه سالاد گوجه با هندوانه مخصوص تابستان



طرز تهیه سالادهای فصل تابستان,مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه و گوجه

برای زیبایی ظاهری سالاد گوجه با هندوانه از چند رنگ و اندازه متفاوت گوجه استفاده کنید

 

مواد لازم برای سالاد هندوانه و گوجه :

گوجه محلی  ۳۰۰ گرم
هندوانه  یک چهارم از یک هندوانه بزرگ
برگ نعناع مقداری
پنیر فتا  ۱۰۰ گرم


طرز تهیه سالاد گوجه و هندوانه :
گوجه ها را از وسط نصف کنید سعی کنید و در یک کاسه بزرگ بگذارید برای زیبایی سالاد از چند رنگ و اندازه های متفاوت گوجه استفاده کنید. هندوانه را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.

برگ نعناع را از ساقه ها کنده و داخل کاسه بریزید (یکی از برگ های نعناع را همراه با ساقه برای تزیین نگه دارید). حالا روی مواد سالاد پنیر ریخته و خیلی آرام مخلوط را هم بزنید، تا میوه ها له نشوند. در آخر با نعناع آن را تزیین کرده و سرو کنید.

 

منبع : novinzi.com