مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

دمنوش به، دمنوشی برای داشتن اعصابی آرام



مواد لازم برای دمنوش به,خواص دمنوش به

دمنوش به قلب، معده و اعصاب را تقویت می‌کند


این دمنوش از نوشیدنی‌های بسیار گوارا، خوش‌بو، خوش رنگ و مفید برای همه فصول است. قلب، معده و اعصاب را تقویت می‌کند. برای تهیه این نوشیدنی ابتدا لازم است به را به طریق زیر آماده کنید.


مواد لازم برای دمنوش به :

به خشک 1 قاشق سوپخوری
آب جوش 1 لیوان
زعفران آب کرده 1 قاشق چایخوری
 هل سبز درسته 2 عدد
چوب دارچین 1 عدد
نبات یا شکر به میزان لازم


طرز تهیه دمنوش به :
به را خوب بشویید تا پرزهایش برود و با رنده درشت فلزی رنده کنید، سپس روی وسیله گرمازا با حرارت ملایم مثل شوفاژ خشک کنید.
پس‌ از اینکه کاملا خشک و شکننده شد، در یک تابه چدنی داغ شده آن را بو دهید تا رنگ به قهوه‌ای شود، سپس بگذارید خنک شود و درون ظرف شیشه‌ای در یخچال نگهداری کنید.


یک قاشق غذاخوری از به خشک را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش درون قوری چینی بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه روی بخار آب دم بکشد، سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چایخوری زعفران آب کرده اضافه کنید.
اگر به شیرین باشد، نیازی به اضافه کردن نبات یا شکر نیست.
در صورت تمایل شیرین کنید. 

منبع : ashpazi.hmg.ir