مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ



ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ و قارچ،پخت ساندویچ مرغ و قارچ

طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ

 

 مواد مورد نیاز ساندویچ مرغ و قارچ:

مرغ  ران و سینه  دو تکه
 قارچ  ۲۵۰ گرم
 پیاز متوسط ۲ عدد
 پنیر پیتزا ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده
 سس مایونز  ۶- ۵ قاشق غذاخوری
 خیار شور  به مقدار لازم
 روغن   ۳ قاشق غذاخوری
ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو به مقدار لازم
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
نان ساندیچی متوسط ۴ عدد


طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ :
ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو بار می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد مرغ را از آب جدا کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلائی شد زردچوبه را اضافه کرده و سپس فلفل دلمه ای و بعد قارچ را نیز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیفتد.

 

در این مرحله مرغ ها را اضافه کرده و تفت داده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در این مرحله سس مایونز را با یک فنجان آب مرغ و بقیه ادویه اضافه کرده بر روی مواد می ریزیم و بعد یکی دو دقیقه خاموش کرده و مواد را وسط نان های ساندویچی ریخته و خیارشور برش زده را وسط ساندویچ ها می گذاریم.

 

منبع :saghar78.blogfa.com