مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1402/03/01

طرز تهیه انواع غذا با مرغ و سیب زمینی



غذا با مرغ و سیب زمینی،طرز تهیه پیراشکی مرغ و سیب زمینی،غذا با سينه مرغ و سيب زميني

طرز تهیه انواع غذا با سينه مرغ و سيب زميني

 

طرز تهیه انواع غذا با سیب زمینی و مرغ

عذاهای بسیاری با مرغ و سیب زمینی وجود دارند. این غذاها هم نونی و هم برنجی و هم به صورت فست فودی می باشند. در ادامه این مقاله شما را با چند نمونه از غذا با مرغ و سیب زمینی آشنا می کنیم.

گوشت مرغ یکی از پر استفاده ترین مواد غذایی در سرتاسر دنیا میباشد که با آن انواع غذاهای سنتی، فست فود مانند مرغ شکم پر، استیک مرغ، زرشک پلو با مرغ، قیمه های کلاسیک مرغ و گراتن مرغ و سیب زمینی .. تهیه می شود.

طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی:

مواد لازم برای تهیه گراتن:

سینه مرغ  نصف یک عدد (بزرگ)
 قارچ 200 گرم
 ذرت کنسروی 3 قاشق غذاخوری
 پیاز نگینی خرد شده 1  عدد
 فلفل دلمه ای خرد شده 3 قاشق غذاخوری
 پنیر پیتزا به مقدار لازم
 سیب زمینی 4-3 عدد متوسط
 نمک و فلفل سیاه و آویشن  به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس بشامل مخصوص :

 آرد سفید  20 گرم
 کره  20 گرم
 شیر  سه چهارم پیمانه
 برگ بو 2 عدد 
 میخک  2 عدد
 پیاز نصف یک عدد 
 نمک و فلفل سفید و فلفل قرمز به مقدار لازم

 

طرز تهیه ی گراتن مرغ و سیب زمینی :

سینه مرغ را به همراه یک پیاز خرد شده و نمک و ادویه های دلخواه تفت بدهید تا تغییر رنگ بدهند. سپس به آن آب جوش اضافه کنید و در ظرف را ببندین و اجازه بدهید کاملا بپزند. اجازه بدهید مرغ ها خنک شوند، مرغ را ریش ریش یا تکه تکه کنید.

 

یک عدد پیاز متوسط را نگینی ریز خرد کنید و با دو قاشق روغن داخل ماهیتابه تفت بدهید تا سبک و طلایی شود. بعد سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.

 

نمک و آویشن و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را به مرغ اضافه و مخلوط کنید.

 

ذرت، فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ پخته شده را به مرغ اضافه و مخلوط کنید. (اگر قارچ پخته ندارید، قارچ ورقه ای خرد شده را جداگانه داخل تابه ای همراه با کمی روغن و نمک و آبلیمو تفت بدهید و بعد به مرغ اضافه کنید).

 

اجازه بدهید مواد کمی با هم تفت بخورند تا مزه مواد به خورد هم بروند و بعد از روی حرارت بردارید.

 

انواع غذا با سیب زمینی،غذای جدید با مرغ و سیب زمینی،انواع غذا با مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی

 

طرز تهیه سس بشامل مخصوص گراتن مرغ : 

برای تهیه ی سس بشامل ابتدا، کره و آرد را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا کره ذوب و با آرد مخلوط کنید. مواد را روی حرارت کم تفت بدهید تا خامی آرد گرفته شود اما تغییر رنگ ندهد.

 

شیر را داخل ظرفی بریزید. روی نصف یک عدد پیاز برش ایجاد کنید و برگ بو را داخل برش پیاز قرار بدهید و دو عدد میخک را روی پیاز فرو کنید. پیاز را داخل شیر بیندازید و ظرف شیر را روی حرارت کم قرار بدهید تا کاملا گرم شود، اما نباید بجوشد! (همین که گرم شود کافی است و در این بین تا شیر داغ می شود، با قاشق از شیر روی پیاز بریزید تا پیاز و برگ بو و میخک طعم خودشان را به شیر انتقال بدهند.)

 

وقتی شیر گرم شد، پیاز را در بیاورید و کنار بگذارید. (مواد روی حرارت نیست و بعد از تفت خوردن کنار گذاشته شده)

 

شیر گرم را کم کم به مخلوط کره و آرد تفت خورده اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

 

نکته : توجه کنید که شیر باید کم کم اضافه شود. اگر شیر را یک جا اضافه کنید، با آرد به خوبی مخلوط نمی شود و آرد شما گلوله گلوله می شود. اگر سس شما یکدست نبود، مواد سس را از صافی ریز عبور بدهید تا هیچ گلوله ای داخل آن نماند و کاملا صاف شود.

 

به مخلوط شیر، کمی نمک و فلفل سفید و فلفل قرمز اضافه و مخلوط کنید. تابه را مجددا روی حرارت ملایم قرار بدهید و مدام هم بزنید تا کم کم به غلظت سس برسد. توجه کنید اگر مواد را مرتب هم نزنید، ته می گیرد و به صورت یکدست غلیظ نمی شود و حالت تکه تکه پیدا می کند.

 

در پایان زمانی که می خواهید سس را از روی حرارت بردارید، در صورت دلخواه می توانید یک قاشق خامه صبحانه و یک قاشق پنیر پارمزان رنده شده به آن اضافه کنید تا طعم بهتری به سس بشامل و گراتن بدهد. (اضافه کردن خامه و پنیر پارمزان اختیاری است و داخل دستور اصلی سس بشامل نیست و در صورت حذف مشکلی پیش نمی آید اما اگر اضافه کنید طعم بسیار خوبی به سس بشامل می دهد)

 

اکنون سس بشامل شما آماده است، سس را به مخلوط مرغ اضافه و مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند و ظرف را کنار بگذارید.

 

سیب زمینی ها را به دلخواه خلالی درشت یا ریز و یا ورقه ای (به حالت چیپس) خرد کنید.

 

قابلمه ای مناسب را با آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار بدهید تا بجوشد و بعد سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و بسته به سایز خرد شده ی سیب زمینی ها، مابین 5 الی 7 دقیقه زمان بدهید تا بجوشد (سیب زمینی ها نباید له شوند).

 

سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید و مقداری آب سرد روی آن ها بریزید و اجازه بدهید بماند تا کاملا آب آن کشیده شود. بعد از اینکه آب آن کشیده شد در مقداری روغن سرخ کنید و در پایان کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. آن ها را داخل سبدی بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود.

 

نکته : اگر دوست دارید غذای شما کمی رژیمی شود، می توانید به جای سرخ کردن سیب زمینی ها، بعد از آبکش کردن آن ها را با یک قاشق روغن مایع و نمک و ادویه های دلخواه مخلوط کنید و داخل فر بگذارید تا کاملا بپزند و سرخ شوند و یا اینکه می توانید کلا از سیب زمینی آبپز شده استفاده کنید. در صورت آبپز شدن باید بیشتر بپزید تا مغز آن ها بپزد.

 

ابتدا داخل ظرف مناسب، یک لایه سیب زمینی بچینید تا کف ظرف کاملا پر شود. (می توانید از ظرف های تک نفره یا ظرف های پیرکس یا سرامیکی بزرگ استفاده کنید).

 

روی سیب زمینی ها را با یک لایه از مایه مرغ آماده پر کنید و با پشت قاشق صاف کنید. روی مایه مرغ، کمی پنیر پیتزا بریزید و  همین مراحل را تکرار کنید و روی ظرف را کاملا با پنیر پر کنید.

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود؛ بعد ظرف ها را داخل فر بگذارید تا پنیرها آب شوند و روی گراتن طلایی شود.

 

نکته : برای فر برقی از دمای 160 درجه سانتیگراد استفاده کنید و همزمان از بالا و پایین حرارت روشن باشد تا روی گراتن همزمان با آماده شدن طلایی هم شود.

 

اما اگر فر شما گازی هست، ابتدا شعله پایین را روشن کنید؛ وقتی که پنیرها آب شدن و کمی حجم مواد داخل ظرف کم شد، به علت آب شدن پنیر ها گریل رو را روشن کنید و اجازه بدهید. روی گراتن به خوبی سرخ و طلایی شود و بعد از فر خارج و سرو کنید. این غذا را می توانید در لیست غذای سریع قرار بدهید.

 

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سیب زمینی،غذا با سينه مرغ و سيب زميني،غذا با سیب زمینی آب پز و مرغ

گراتن مرغ و سیب زمینی با انواع غذا با مرغ و سیب زمینی

 

طرز تهیه گراتن مرغ بدون فر و در تابه :

افرادی که فر ندارند هم به راحتی می توانند گراتن را در منزل تهیه کنند؛ به این صورت که همه ی مواد را مانند دستور بالا تهیه کنید و سپس ماهیتابه را کمی چرب کنید و بعد درست مانند دستور بالا، لایه های مواد را داخل ماهیتابه قرار بدهید و روی آنها پنیر پیتزا بریزید. روی حرارت کم قرار بدهید تا پنیر آب شود.( حدود 10 الی 15 دقیقه زمان کافی است)

 

در این روش پخت روی گراتن طلایی نمی شود و سفید می ماند! اگر این حالت را دوست نداشتید قبل از ریختن پنیر پیتزا روی لایه ی آخر پنیر رنده شده را با مقدار کمی زعفران دم کرده غلیظ مخلوط کنید تا رنگ بگیرد و بعد روی لایه رویی بریزید تا موقع آب شدن رنگ طلایی داشته باشد. اما سرخ و خشک نمی شود.

 

نکات مهم در تهیه گراتن :

• سس بشامل که در لازانیا نیز استفاده می شود، طعم بسیار خوبی به گراتن مرغ می دهد؛ اما در صورتی که مایل به استفاده از سس بشامل نبودید، می توانید داخل مواد مرغ به جای سس بشامل سس کچاپ بریزید.

 

• به جز ادویه های ذکر شده، به دلخواه می توانید از انواع ادویه های مورد علاقه ی خود استفاده کنید.

 

• گراتن باید گرم سرو شود تا موقع خوردن، پنیر آن کش بیاید و لذیذ تر شود! در صورتی که گراتن را برای مهمانی یا دورهمی آماده می کنید، می توانید مواد را داخل ظرف به صورت لایه ای قرار بدین و آماده کنید و کمی قبل از سرو داخل فر قرار بدهید. آماده شدن گراتن داخل فر زمان زیادی لازم ندارد چون همه مواد پخته و آماده هستند و فقط در حد آب شدن و طلایی شدن پنیر زمان نیاز است.

 

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی :

غذا با سیب زمینی و مرغ،انواع غذا با سیب زمینی،غذای جدید با مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی

 

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی :

سینه مرغ 2 عدد
 سیب زمینی 4 عدد 
 پیاز  1 عدد
 هویج 2 عدد 
 پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
 رب گوجه  2 قاشق غذاخوری
 سیر 3 حبه
 فلفل قرمز 1 عدد 
برگ بو 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی :

خوراک مرغ و سیب زمینی یکی از انواع غذا با سیب زمینی آب پز و مرغ می باشد. برای تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی ابتدا، یک کاسه با سایز متوسط انتخاب کنید، سیب زمینی ها را درشت خرد کنید و درون آن بریزید. سپس چند قاشق روغن، نمک، فلفل و پودر آویشن به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا موادی که اضافه کرده اید کاملا به خورد سیب زمینی ها برود.

 

یک تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن درون آن بریزید و اجازه دهید تا روغن داغ شود. سپس پیاز را داخل روغن بریزید و آن ها را تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شوندو بعد سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت بدهید. هویج ها را خرد کنید و آن را به سیر و پیازتان اضافه کنید و با هم تفت دهید تا هویج ها نیز نرم شوند.

 

سینه مرغ را به اندازه های مورد نظرتان خرد کنید و داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و مرغ ها را در آن تفت بدهید. پس از چند دقیقه که رنگ مرغ ها کمی تغییر کرد، فلفل دلمه ای خردشده و مخلوط سیر و پیاز و هویج را به آن اضافه کنید.

 

به مواد فرصت دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مرغ طعم مواد را به خود بگیرد. سپس رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید و کمی تفت دهید. سیب زمینی هایی را که از قبل آماده کرده بودید، را به آن ها اضافه کنید و حدود سه لیوان آب روی آن بریزید. برگ بو را داخل آن بیندازید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید که خوراک شما بپزد. و جا بیفتد.

 

* یادتان باشد که حرارت را زیاد نکنید و قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا آب غذا کم شود و خوراک مرغ خوشمزه تان را سرو کنید.

 

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سیب زمینی :

غذا با سينه مرغ و سيب زميني،غذا با سیب زمینی آب پز و مرغ،انواع غذا با سیب زمینی و مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سیب زمینی

 

طرز تهیه پیراشکی مرغ و کالباس بدون فر همراه با قارچ :

برای پخت پیراشکی ساده و بسیار خوشمزه با طعم عالی و بی نظیر، شما به سیب زمنی و مرغ و کالباس نیاز دارید، یک میان وعده مجلسی و مناسب برای مهمانی های کوچک و جشن تولدهای بچه گانه می باشد.

 

مواد لازم برای 4 نفر :

آرد  300 گرم
 نمک نصف قاشق چایخوری 
 شکر نصف قاشق چایخوری 
 روغن 3 قاشق غذاخوری 
آب 140 گرم 
 مایه خمیر 8 گرم 
 فیله مرغ 3  عدد
 سیب زمینی  1  عدد
کالباس 5 ورق

 

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سیب زمینی :

برای تهیه و آماده سازی این میان وعده پرطرفدار روسی ابتدا شکر را همراه با مایه خمیر مخلوط کنید، سپس نیمی از آب ولرم را که آماده کرده اید اضافه کنید، سپس این مایه خمیر را کنار قرار دهید تا عمل بیاید.

 

زمانی که مایه عمل آمد آب، نمک، آرد و روغن را با هم ترکیب کنید و خوب ورز بدهید. میزان اضافه کردن آرد در حدی باشد که یک خمیر نرم و لطیف داشته باشید. و به دستتان نچسبد.

بر روی ظرف خمیر یک سلفون بکشیده و روی آن را کاملا بپوشانید، به مدت 1 ساعت استراحت بدهید تا خمیر مورد نظر عمل بیاید. در این فاصله، مواد میانی را برای پیراشکی آماده کنید.

 

ابتدا فیله های مرغ را چرخ کنید و سیب زمینی را رنده کنید و کالباس ها را نیز رنده کنید و 3 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید تا تقریبا به حالت خمیری دربیاید.

 

زمانی که خمیر آماده شد. چانه بگیرید با وردنه پهن کنید و با قالب های گرد سایز خمیر پیراشکی، قالب بزنید، سپس از مایه برداشته درون نیمی از خمیر ها بریزید و طرف دیگر خمیر را روی آن قرار بدهید تا به صورت نیم دایره شود. با دندانه های چنگال لبه های آن را فشار بدهید تا بسته شوند. سپس یک عدد زرده ی تخم مرغ را داخل ظرف کوچکی هم بزنید و و زعفران به آن اضافه کنید و از آن به عنوان رومال استفاده کنید، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و پیراشکی را برای 20 الی 40 دقیقه درون فر قرار بدهید تا کاملا مغز پخت شود. مراقب باشید پیراشکی های شما نسوزند.

 

* در این دستور می توانید فیله های مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید و ریش کنید و سیب زمینی را نیز بپزید و بعد رنده کنید و با کالباس رنده شده مخلوط کنید. در این روش فقط تا حدی که زیر و روی خمیر پیراشکی شما پخته و طلایی شود، زمان لازم دارد که داخل فر قرار بدهید.

 

می توانید از خمیر پیراشکی آماده نیز استفاده کنید.

 

طرز تهیه سالاد روسی :

پیراشکی مرغ و سیب زمینی،غذا با سیب زمینی و مرغ،انواع غذا با سیب زمینی

طرز درست کردن سالاد روسی

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 سیب زمینی 3 عدد
 هویج 2 عدد
 خیارشور 200 گرم
 شوید 1 قاشق غذاخوری
 سینه مرغ 1 عدد
کنسرو نخود فرنگی یک سوم پیمانه 
 کنسرو ذرت نصف پیمانه 

 

مواد لازم برای سس :

 سس مایونز  2 قاشق غذاخوری
 ماست پرچرب 3 قاشق غذاخوری 
 آب لیمو ترش 1  قاشق غذاخوری
 روغن زیتون 1  قاشق غذاخوری
 سس خردل 1  قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد روسی :

برای تهیه ی سالاد روسی ابتدا سس را آماده کنید، برای این کار سس مایونز را به همراه ماست پرچرب، آب لیمو ترش، روغن زیتون، سس خردل و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب بریزید.

 

در این مرحله مواد را به خوبی ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند، سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار بدهید تا طعم مواد سس به خوبی با هم تلفیق شود. سپس به سراغ آماده کردن سالاد بروید.

 

برای تهیه سالاد ابتدا سیب زمینی ها را به همراه 2 لیوان آب و 1 قاشق چایخوری نمک داخل یک قابلمه مناسب بریزید، سپس روی حرارت متوسط قرار بدهید تا سیب زمینی ها به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزند. این میزان بستگی به سیب زمینی شما دارد. باید سیب زمینی ها کاملا بپزند اما له نشوند. زیرا آن را باید به صورت نگینی خرد کنید.

 

در همین حین گوشت مرغ را به همراه 2 لیوان آب و پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه داخل یک قابلمه دیگر بپزید. ابتدا زیر شعله را زیاد کنید تا سریع بجوشد، سپس کف های آن را بردارید و دور بریزید. بعد از اینکه جوشید زمانی که دیگر کفی روی آن نبود، حرارت را کمتر کنید. این کار باعث می شود که بعد از پختن مرغ شما بو و طعم زهم ندهد.

 

بعد از اینکه سیب زمینی ها به صورت کامل پختند، پوست آن ها را جدا کنید، سپس به صورت حبه ای خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در ادامه گوشت مرغ را نیز پس از پخت به صورت نگینی درشت خرد کنید.

 

در این مرحله گوشت مرغ خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی به کاسه اضافه کنید. در ادامه خیار شور و هویج را به صورت نگینی ریز خرد کنید، سپس به همراه شوید خرد شده به کاسه اضافه کنید.

 

حالا مواد را به آرامی زیر و رو کنید تا با هم یکدست شوند، سپس سس را از یخچال خارج کنید و به سالاد اضافه کنید. در ادامه مواد سالاد را با سس مخلوط کنید تا به صورت یکدست سس به تمام نقاط سالاد برسد.

 

پس از اینکه سالاد به طور کامل آماده شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم. پس از اینکه سالاد به خوبی خنک شد، آنرا از یخچال خارج کرده، سپس در ظرف سرو بریزید و تزیین کنید.

 

طرز تهیه کوکو مرغ ریش شده و پنیر :

غذا با مرغ و سیب زمینی,غذا با سينه مرغ و سيب زميني,انواع غذا با سیب زمینی و مرغ

طرز تهیه کوکو مرغ ریش شده و پنیر، غذای نونی با مرغ ریش ریش

 

مواد لازم برای کوکو مرغ پنیری :

 سینه یا ران مرغ 1 تکه 
 سیب زمینی بزرگ 1 عدد
 هویج بزرگ  1 عدد
 آرد 1-2 قاشق غذاخوری
 تخم مرغ 2  عدد
 پنیر پیتزای رنده شده 2  قاشق غذاخوری
 پودر سیر  نصف  قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1  قاشق چایخوری
نمک، فلفل و پودر کاری به میزان لازم

 

دستور تهیه غذای جدید با مرغ و سیب زمینی :

این نوع کوکوی مرغ، غذای جدید با مرغ و سیب زمینی می باشد. مرغ را همراه با یک پیاز کوچک، کمی نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و 2 عدد برگ بو در یک لیوان آب بپزید. گوشت مرغ را بعد از پختن از استخوان جدا کنید و ریش ریش کنید.

 

در حین پخت مرغ، سیب زمینی را آبپز کنید، سپس پوست بگیرید و رنده کنید.

هویج را پوست بگیرید، بپزید و رنده کنید. تخم مرغ ها را در ظرفی جدا بشکنید، نمک، فلفل، پودر سیر، پودر زنجبیل و ادویه کاری را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا یکدست شوند.

سیب زمینی و هویج پخته و رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

 

مرغ ریش شده و پنیر پیتزا رنده شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکنواختی بدست آورید. روغن را در تابه، روی حرارت ملایم داغ کنید و مایه کوکو را در آن سرخ کنید.

این غذای لذیذ را همراه با نان و سبزی خوردن سرو کنید.

 

طرز تهیه کوکو مرغ ریش شده و پنیر :

انواع غذا با مرغ و سیب زمینی,انواع غذا با سیب زمینی,پیراشکی مرغ و سیب زمینی

طرز تهیه کوکو مرغ ریش شده و پنیر

 

مواد لازم برای کوکو مرغ و سیب زمینی :

 سینه مرغ 1  عدد
 پیاز  1 عدد بزرگ
 سیب زمینی 3 عدد متوسط
 تخم مرغ 1 عدد 
 نمک 1 قاشق چایخوری
 سیر  خرد شده 1 حبه
 فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

 

مراحل پخت کوکوی مرغ ریش شده :

برای تهیه غذا با مرغ و سیب زمینی (کوکو مرغ) ابتدا یک عدد سینه ی مرغ را با چاقو نگینی خرد کنید. سپس مرغ های نگینی شده را با چاقو همانند سبزی ریز خرد کنید. می توانید برای این کار از غذاساز استفاده کنید اما اجازه ندهید مرغ ها خیلی پوره و له شوند.

 

سپس مرغ های خرد شده را داخل کاسه بریزید. در ظرفی دیگر پیازها را رنده کنید و آب آن را جدا کنید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید.

در این مرحله پیاز و سیب زمینی های رنده شده را به مرغ اضافه کنیم و خوب هم بزنید. سپس سیر، نمک، فلفل و تخم مرغ را به آن نیز اضافه کنید و با دست خوب ترکیب کنید. مواد غذایی را با یک دیگر مخلوط کنید.

 

داخل یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و پس از داغ شدن مخلوط مرغ و سیب زمینی را با یک قاشق غذاخوری به صورت گرد داخل ماهیتابه برای سرخ شدن بریزید. 

 

برای تهیه سس این غذا پکافیست 2 قاشق سس سفید را با یک قاشق سس قرمز، یک قاشق چایخوری نمک و یک استکان آب جوش با یکدیگر خوب مخلوط کنید.

 

سپس زمانی که کوکوهای مرغ داخل ماهیتابه کاملا سرخ شده است به آن این سس را اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه با درب بسته اجازه بدهید مواد پخته شوند.

 

زمانی که به اصطلاح آب سس کاملا گرفته شد درب ماهیتابه را بردارید و روی غذا را کمی گشنیز بریزید.

 

در آخر در یک ظرف جداگانه غذا را سرو و میل کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی