مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه كباب تركی با سس مخصوص



 

نحوه پخت كباب تركی,درست کردن كباب تركی

طرز تهیه كباب تركی با سس مخصوص

 

مواد لازم برای كباب تركی :

 گوشت چرخ كرده 500 گرم 
پياز ريز خرد شده  يک عدد 
زردچوبه،نمک،فلفل سياه و قرمز،دارچين،پودر ميخک   از همه يكم
 جعفری خيلی ريز خرد شده  سه قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای سس كباب تركی :

 گوجه فرنگی خيلی ريز خرد شده يک و نيم ليوان 
 پياز خرد شده دو قاشق غذاخوری 
 فلفل دلمه ريز خرد شده دو قاشق غذاخوری 
سير رنده شده  يک حبه 
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهيه كباب تركی و سس مخصوص : 

مواد كباب را مخلوط و يک ساعت داخل يخچال بگذاريد بعد در دست ورز بدهيد و داخل روغن سرخ كنيد. از روغن خارج و سس را داخل همان تابه درست كنيد.

 

سير و پياز را سرخ كنيد و گوجه و فلفل دلمه و نمک و فلفل را بريزيد. در تابه را بگذاريد تا گوجه آب بیندازد و بپزد بعد كباب ها را داخل سس بچينيد و با در بسته يک ربع بپزيد.

كباب خوشمزه تان را با نان يا برنج سرو کنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی