مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1399/10/07

طعمی دلنشین با بهبود دهنده نان



بهبود دهنده نان,شرکت بهبود دهنده نان

بهبود دهنده نان

 

امروزه بیشتر نانواها و شرکت‌ها در تولید و پخت نان با کیفیت از انواع مختلف بهبود دهنده ها استفاده می‌کنند. بهبود دهنده نان در عطر و طعم و کیفیت نان نقش موثری دارند. اگر شما هم می‌خواهید نان با کیفیتی تهیه کنید حتما در مورد بهبود دهنده‌های نان اطلاعات کافی و لازم را از طریق این مطلب داشته باشید.

طعمی دلنشین با بهبود دهنده نان

شاید برای شما این سوال پیش بیاید که بهبود دهنده نان چیست و چه کاربردی دارد؟ بهبود دهنده نان در طعم و کیفیت نان نقش موثری دارد و باعث لذیذتر شدن نان می‌شود. در واقع بهبود دهنده نان، فرایند تخمیر در نان را سریع‌تر کرده و باعث افزایش کیفیت و کشدار شدن نان می‌شود. 

 

امروزه نانواها از سستی آرد ناراضی هستند. همچنین بسیاری از مردم از نانی که تهیه می‌کنند راضی نیستند؛ اما اگر می‌خواهید در مورد نانی که مصرف می‌کنید، بهبود دهنده نان، کاربردها، فواید و مزایای آن و شرکت بهبود دهنده نان بیشتر آشنا شوید، با ما همراه باشید.

 

چرا باید از بهبود دهنده نان استفاده کرد؟

بهبود دهنده نان می‌تواند در پخت نان با کیفیت بسیار موثر باشد و در تمام مراحل پخت به نانوا کمک کند. نمک موجود در بهبود دهنده، اسید اسکوربیک، امولسیفایر و همه این موارد باعث می‌شود پخت نان خوب به عمل آید و تمام ایرادات نان را برطرف کند.

 

شرکت نان دوران سبوس آویژه هم، جهت ارتقا سطح کیفی فراورده‌های نانوایی و قنادی از بهبود دهنده‌ها در نان‌های مختلف مانند تست، باگت، مکدونالد، دونات، جو، سوخاری، شیرمال و غیره استفاده می‌کند و همین موضوع باعث شده است تا نان با کیفیتی به دست مردم برساند.

 

مواد تشکیل دهنده بهبود دهنده نان چه چیزهایی هستند؟

در ساختار تشکیل دهنده بهبود دهنده نان موادی مانند آنزیم‌ها، اکسیدکننده‌ها، امولسفیار و مواد معدنی وجود دارد. این مواد تشکیل دهنده باعث تسریع شدن خمیر نان می‌شوند و در نرم شدن و بهبود کیفیت نان نقش موثری دارند.

 

در زمان پخت نان عوامل مختلفی مانند دستگاه‌های صنعتی، میزان حرارت و دیگر موارد دخیل هستند و روی پخت و کیفیت نان بسیار موثر هستند. این موارد ممکن است اثرات منفی را بر روی پخت نان داشته باشد؛ اما جای نگرانی نیست که بهبود دهنده‌های نان به این امر کمک می‌کنند.

 

بهبود دهنده نان,شرکت بهبود دهنده نان

بهبود دهنده نان

 

میزان مصرف بهبود دهنده نان چه قدر است؟

نان به عنوان سبد غذایی بسیار مهم در سفره‌های خانوار است و همه از آن استفاده می‌کنند. بهبود دهنده نان باعث افزایش کیفیت و ماندگاری نان‌ها و شیرینی‌ها می‌شود. 

 

در قدیم نیز از بهبود دهنده نان استفاده می‌شده است که یکی از آن‌ها روغن بوده است. بعد از مدت‌ها موادی مثل آنزیم‌ها و اکسیدکننده‌ها به وجود آمد که نقش موثری را در بهبود دهنده نان دارند.

 

میزان مصرف بهبود دهنده نان با توجه به نیاز است و استفاده بیشتر از آن باعث پایین‌تر شدن کیفیت نان  می‌شود، پس حتما به این نکته توجه داشته باشید که بیش از حد از بهبود دهنده نان استفاده نکنید.

 

بهبود دهنده نان,شرکت بهبود دهنده نان

بهبود دهنده نان

 

بهبود دهنده نان و خمیر مایه چه تفاوتی باهم دارند؟

در تولید نان خمیر مایه جز عنصر اساسی نان است اما بهبود دهنده نان می‌تواند انتخابی و بر اساس نیاز نانوا باشد. به عنوان مثال به ازای هر 500 گرم آرد می‌توان از 3 گرم بهبود دهنده استفاده کرد. اما اگر هر دو با هم استفاده شوند و میزان بهبود دهنده زیاد باشد باعث افزایش حجم خمیر می‌شود.

 

آیا بهبود دهنده نان به صورت خانگی درست می‌شود؟

معمولا بهبود دهنده نان‌ها در شرکت‌هایی مانند شرکت بهبود دهنده نان دوران سبوس آویژه و دیگر شرکت‌ها و در نانوایی‌ها درست می‌شود؛ اما اگر بخواهید خودتان در خانه درست کنید، باید ابتدا مواد لازم آن را تهیه کنید.

 

پس از تهیه مواد لازم ابتدا یک سوم پیمانه آرد را به همراه سه چهارم آب مخلوط کنید. پس از آن که آرد به خوبی حل شد آن را روی حرارت گذاشته و به هم بزنید تا آرد گلوله نشود. بعد از درست شدن به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید، تا خنک شود و بعد از خنک شدن می‌توانید در پخت نان خود استفاده کنید.

 

بهبود دهنده نان دارای چه انواعی است؟

بهبود دهنده‌ها دارای شکل‌های مختلفی هستند. بعضی از بهبود دهنده‌ها مانند ژل هستند که موجب مقاومت بالای بافت خمیر و کیفیت آن می‌شوند. 

 

بعضی دیگر از بهبود دهنده‌ها مانند پودر هستند. بهبود دهنده‌هایی که شبیه پودر هستند به دلیل غلظت بالایی که دارند به صرفه‌تر هستند. برخی دیگر از بهبود دهنده‌ها مانند پوره سیب زمینی هستند که نتیجه فوق العاده‌ای را در پخت نان دارند.

 

بهبود دهنده نان,شرکت بهبود دهنده نان

بهبود دهنده نان

 

از بهبود دهنده‌ها در پخت چه نوع نان‌هایی استفاده می‌شود؟

از بهبود دهنده‌ها می‌توانید در نان‌های مختلفی مانند نان لواش، نان تست، نان باگت، نان جو، نان سبزیجات و انواع دیگر نان‎ها استفاده کنید، چرا که باعث خوشمزگی و کیفیت بهتر آن‌ها می‌شود. شرکت نان دوران سبوس آویژه نیز در پخت انواع نان‌های خود از بهبود دهنده‌ها استفاده می‌کند . فقط کافیست یکبار نان‌های این شرکت را تهیه کنید، تا خوشمزگی نان‌ها را در زیر دهان خود بچشید.

 

فواید استفاده از بهبود دهنده نان چیست؟

بهبود دهنده‌ها باعث می‌شوند که محصولاتی با شکل بهتر و با کیفیت بالاتر به دست مردم برسد. استفاده از بهبود دهنده نان هم دارای فواید و مزایای موارد زیر هستند:

نرمی بیشتر نان

عدم بیات شدن

زمان ماندگاری بیشتر

ایجاد بافت و شکل یکدست

کمک به فرایند تخمیر

کمک به حفظ و نگهداری گاز

کمک به حفظ نرمی نان 

کمک به فرایند تولید گاز مانند غذای مخمر

کمک به بهبود رنگ مغز نان مانند آرد سویا

 

چرا نانواها باید از بهبود دهنده‌ها در پخت نان استفاده کنند؟

متاسفانه در کشور ایران آردهای مناسبی نیست و دستگاه‌های تکنولوژی هم که استفاده می‌شود آرد مناسبی را عرضه نمی‌کند. البته آرد مناسب بستگی به گندم خوب آن هم دارد. به همین علت اگر نانواها در پخت نان‌های خود از بهبود دهنده‌ها استفاده کنند، باعث تولید نان با کیفیت و خوشمزه‌تر می‌شوند.

 

 

بهبود دهنده نان,شرکت بهبود دهنده نان

بهبود دهنده نان

 

آیا از بهبود دهنده‌ها در پخت کیک و شیرینی هم استفاده می‌شود؟

اگر می‌خواهید کیک و شیرینی که می‌پزید خوشمزه و با کیفیت شود، می‌توانید از بهبود دهنده نان در پخت آن استفاده کنید. 

 

شرکت بهبود دهنده نان دوران سبوس آویژه که انواع بهبود دهنده نان را تولید می‌کند در پخت کیک‌های خود مانند کیک کافی شاپی، کیک گردو، کیک شکلات، کیک ساده و انواع چیزکیک‌ها و پریمیکس آماده از بهبود دهنده نان استفاده می‌کند و همین امر موجب خوشمزه‌تر شدن کیک‌ها و دیگر محصولات این شرکت شده است.

 

بهبود دهنده نان,شرکت بهبود دهنده نان

تولید کیک کافی شاپی

 

مزایای استفاده از بهبود دهنده در کیک چیست؟

استفاده از بهبود دهنده در کیک باعث تسریع فرایند خمیر کیک، بهبود رنگ مغز آرد و بالا بردن نرمی و تازگی کیک می‌شود. بعضی از بهبود دهنده‌های کیک مانند امولسیفایر و کاهنده واتراکتیویته هستند.

 

در پخت کیک حتما به میزان مصرف بهبود دهنده‌ها دقت و توجه لازم را داشته باشید که مقدار و پف کردن آن‌ها متفاوت است.

 

بهبود دهنده نان را از کجا باید تهیه کرد؟

بهبود دهنده‌های نان در انواع مختلف فروشگاه‌ها و حتی آنلاین وجود دارند که می‌توانید تهیه کنید، اما یکی از شرکت‌هایی که به طور مستقیم به عرضه و تولید نان‌های با کیفیت می‌پردازد، شرکت نان دوران سبوس آویژه است که در تولید انواع نان‌ها، کیک و شیرینی خود از بهبود دهنده‌ها استفاده می‌کند و همین امر موجب با کیفیت‌تر شدن محصولات این شرکت شده است.

 

بهبود دهنده نان,شرکت بهبود دهنده نان

بهبود دهنده نان

 

تولید کنندگان بهبود دهنده های آرد و نان؟

یکی از بزرگترین تولید کنندگان انواع بهبود دهنده های نان ، شرکت نان دوران سبوس آویژه میباشد که سالیان متمادی وظیفه تامین انواع بهبود دهنده های نان  و پشتیبانی اکثر کارخانجات تولید نان صنعتی و واحدهای تولید نان در سراسر ایران را به عهده دارد.

 

جمع بندی

به صورت کلی در این مطلب از سایت به این اشاره شد که بهبود دهنده‌ها در پخت و کیفیت نان نقش بسیار موثری دارند. با استفاده از بهبود دهنده‌ها رنگ نان و کیفیت نان در مقایسه با رقبا بهتر خواهد شد.

 

همچنین بهبود دهنده‌ها باعث عطر و طعم بهتر نان می‌شوند. بهبود دهنده‌ها در تولید نان بسیار ضروری هستند. اگر شما هم می‌خواهید نانی با کیفیت را مزه کنید، حتما از بهبود دهنده‌ها در پخت نان خود استفاده کنید و یا از شرکت‌های تولید بهبود دهنده نان، مثل شرکت بهبود دهنده نان دوران سبوس آویژه، انواع نان‌های باکیفیت را با عطر و طعم بهتر تهیه کنید.