مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1399/09/23

طرز تهیه لازانیای ایتالیایی



 پخت لازانیای ایتالیایی,نکاتی برای تهیه لازانیای ایتالیایی

طرز تهیه لازانیای ایتالیایی

 

نحوه درست کردن لازانیای ایتالیایی

لازانیا، علاوه بر اینکه غذایی لذیذ و مقوی است. همچنین باب طبع کودکان نیز است. افرادی نیز که از لاغری رنج می برند می توانند با خوردن این غذا انرژی زیادی به بدنشان برسانند.

طرز تهیه لازانیا ایتالیایی:

مواد لازم برای تهیه ی لازانیا ایتالیایی :

 گوشت چرخ كرده 500 گرم 
 سیر  1-2 حبه
 پیاز بزرگ 1 عدد 
 هویج بزرگ 1 عدد 
 گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده  حدودا 3 عدد
 پونه کوهی خشک شده 2 قاشق چایخوری 
 رشته ماکارونی لازانیا 150 گرم 
ساقه ی کرفس  1 تکه 
پنیر پارمزان 60 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
ادویه ی ایتالیایی به مقدار لازم
رزماری یا آویشن به مقدار لازم

 

مواد لازم برای سس بشامل :

 کره بدون نمک 50 گرم 
 آرد 40 گرم 
 شیر 500 میلی لیتر 
جوز هندی آسیاب شده یک چهارم قاشق چایخوری 

 

طرز تهیه لازانیای ایتالیایی:

پیاز و هویج را نگینی ریز خرد کنید. در صورت تمایل ساقه ی کرفس شسته شده را هم نگینی ریز خرد کنید. سپس قابلمه ای مناسب روی گاز قرار بدهید و مقداری روغن داخل آن بریزید، زمانی که داغ شد پیاز را اضافه کنید و کمی تفت بدهید پیاز که سبک شد هویج و ساقه ی کرفس را اضافه کنید و هم بزنید و بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 

مراحل پخت لازانیای ایتالیایی

 

نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. زمانی که رنگ گوشت ها تغییر کرد. گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید. می توانید گوجه فرنگی ها را رنده کنید تا بهتر رنگ بدهد. حتی می توانید به جای گوجه فرنگی از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.

 

زمانی که گوجه ها پختند و رنگ پس دادند، پونه های کوهی را به آن اضافه کنید. سپس ادویه ی لازانیا را اضافه کنید. در این مرحله می توانید مقداری رزماری و یا آویشن به مخلوط گوشتی اضافه کنید. این سیقه ای است. مقدار کمی آب به آن اضافه کنید و هم بزنید در آن را بگذارید تا همه ی مواد با هم مغز پخت شوند.

 

نحوه ی پخت لازانیای ایتالیایی

 

در این مرحله قابلمه ای را آب کنید و روی گاز قرار بدهید تا آب آن جوش بیاید. در حین جوش آمدن آب قابلمه سس بشامل را آماده کنید به صورت که داخل قابلمه ای کوچک کره را آب کنید و بعد آرد را اضافه کنید و تفت بدهید و مرتب هم بزنید تا یک دست شود.

 

اکنون شیر به دمای محیط رسیده را آرام آرام اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله گلوله نشود مقداری نمک و فلفل سیاه و جوز هندی به آن اضافه زمانی که غلیظ شد و زیر شعله را خاموش کنید. دقت کنید پس از سرد شدن غلیظ تر می شود.

 

لازانیاهای نیمه پخت را داخل آب جوش قرار بدهید تا کمی نرم شوند. و بعد از آب جوش خارج کنید. اکنون فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه قرار بدهید. (فرهای برقی روی دمای 200 درجه باشد).

 

 

کف ظرف پخت لازانیا را با مقداری روغن چرب کنید سپس مقداری سس بشامل یا سس سفید داخل آن بریزید و کاملا پخش کنید، سپس روی آن ورقه ی لازانیا قرار بدهید و بعد روی آن از مواد گوشتی بریزید. مقداری پنیر پارمزان روی آن رنده کنید. و مقداری سس سفید بریزید و بعد ورقه ی لازانیا قرار بدهید و مواد گوشتی و پنیر و سس بشامل این کار را آنقدر تکرار کنید تا مواد و لازانیاها تمام شود.

 

را با یک لایه سس گوشت بپوشانید. روی آن را ورق های لازانیا و سس بشامل قرار دهید. این روش را تکرار کنید تا مواد مصرف شود. کار را با سس بشامل تمام کنید.

 

در پایان روی کار را لازانیا قرار بدهید و روی آن مقداری پنیر رنده کنید و سس بشامل را بریزید. 

 

آن را داخل فر قرار بدهید پس از اینکه زیر لازانیاها پخته شد و آبی داخل آن نبود گریل روی فر را روشن کنید. تا مقداری طلایی شود. و در پایان با سس میل کنید. (مطلب پیشنهادی:طرز تهیه لازانیا مدیترانه ای)

 

طرز تهیه لازانیای ایتالیایی

 

نکته برای تهیه ی لازانیای ایتالیایی :

می توانید کرفس را حذف کنید.

 اگر از عطر و طعم رزماری خوشتان نمی آید می توانید آن را حذف کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی