مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1399/02/28

طرز تهیه انواع املت کالباس



 

طرز تهیه املت کالباس با پنیر

 

املت کالباس به روش های متفاوتی تهیه می شود، شما می توانید به راحتی و با استفاده از مواد متفاوت آن را تهیه کنید، و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه املت کالباس با پنیر :

 تخم مرغ 3 عدد 
 شیر 30 میلی لیتر 
 پنیر پیتزا 60 گرم 
 کره  مقداری
 کالباس  50 گرم
موسیر  به مقدار لازم 
 نمک و فلفل به مقدار لازم 

 

طرز تهیه املت کالباس با پنیر :

برای درست کردن املت کالباس با پنیر ابتدا تخم مرغ را همراه با نمک و فلفل خوب هم بزنید. سپس کالباس و موسیر و پنیر پیتزا را اضافه کنید و مخلوط کنید. یک ظرف مناسب را انتخاب کنید و آن را چرب کنید. مواد املت را داخل آن ظرف بریزید و داخل مایکروویو قرار بدهید.

 

درجه مایکوویو را روی تند قرار دهید و به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید. پس از اینکه املت پخته شده آن را از مایکروویو خارج کنید و نیمه ای از آنرا روی نیمه دیگر تا کنید و داخل بشقاب بگذارید. آن را با سبزیجات تازه تزئین کنید. از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

 

طرز تهیه املت ژامبون ساده :

 

طرز تهیه املت ژامبون با پنیر به شکل ساده

 

مواد لازم املت ژامبون :

 تخم مرغ 4 عدد 
 کالباس مورد نظر  5 ورقه
 روغن مایع 2 قاشق غذاخوری 
 پنیر ماتزارلا رنده شده 1 پیمانه 
 نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهيه املت ژامبون ساده :

تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید. نمک و فلفل اضافه کنید و کاملا هم بزنید.

 

روغن را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم قرار بدهید و اجازه دهید روغن داغ شود. تخم مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و پخش کنید. صبر کنید تا خودش را بگیرد اما‌ خیلی‌ سفت نشود.

 

نصف پینر را روی نصفی از تخم مرغ سفت شده بریزد و کالباس را روی آن‌ بچینید. سپس باقیمانده پنیر را روی کالباس بریزید.

 

اکنون نیمه ی تخم مرغ را روی پنیرها برگردانید و اجازه بدهید کمی گرم شود تا پنیرها آب شوند. سپس املت را به آرامی به ظرف سرو منقل کنید.

 

رولت املت کالباس یا ژامبون با گوجه

 

رولت املت کالباس با گوجه

 

مواد لازم برای رولت املت :

تخم مرغ  6 عدد
 شیر  6 قاشق غذاخوری
 روغن 6 قاشق غذاخوری 
 گوجه فرنگی 2 فنجان 
 کالباس  200 گرم
 نمک و فلفل  به ميزان لازم

 

طرز تهیه رولت املت ژامبون با گوجه :

3 عدد از تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند. سپس کمی نمک و فلفل و شیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

 

روغن را در تابه بریزید و بگذارید کاملا داغ شود. مایه ی تخم مرغ را داخل تابه بریزید. تا کاملا کف تابه را بپوشاند. حرارت را کم کنید و یک لحظه در تابه را بگذارید تا املت کاملا بسته شود.

 

چند ورقه از ژامبون یا کالباس را روی املت بچینید به طوری که روی املت را کاملا بپوشاند.  سپس آن را به آرامی لول کنید و کنار بگذارید با 3 عدد تخم مرغ دیگر به روش بالا املت آماده کنید. بعد از آن که تخم مرغ سفت شد روی آن کالباس قرار بدهید و بعد مقداری نمک و فلفل به گوجه های خرد شده اضافه کنید و روی کالباس ها قرار بدهید و بعد رول قبلی را میان آن قرار بدهید و با دقت املت را اطراف قبلی لول کنید.

 

آن را داخل ظرف قرار بدهید و روی آن را مقداری گوجه و کالباس خرد شده بریزید.

 

* می توانید آن را به صورت یک لایه تخم مرغ انجام بدهید. و یا به صورت جدا جدا کنید که دو مدل رولت داشته باشید.

 

طزر تهیه املت ژامبون آلمانی

 

طرز تهیه املت ژامبون آلمانی

 

مواد لازم برای املت ژامبون آلمانی :

ژامبون  چند ورق
 فلفل دلمه ای خرد شده  به مقدار لازم
 گوجه فرنگی خرد شده به مقدار لازم 
 تخم مرغ  2 عدد
 پیاز رنده شده  1 عدد
 پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه 
 سیر 1 الی 2 حبه رنده شده  
کره یا روغن   کمی
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه املت ژامبون آلمانی آلمانی :

تابه ای را روی شعله بگذارید و اجازه بدهید داغ شود. سپس کره یا روغن را اضافه کنید زمانی که داغ شد، گوجه فرنگی ها، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای ها را با هم داخل ماهیتابه بریزید. کمی تفت بدهید تا نرم شوند. اکنون ژامبو خرد شده را اضافه کنید. سپس در تابه را بگذارید تا مواد جا بیفتند. در انتها تخم مرغ ها را اضافه کنید و مخلوط کنید. زمانی که تخم مرغ ها پختند پنیر را روی آن بریزید و در تابه را بگذارید تا ذوب شود. اکنون غذا آماده سرو است.

 

نکاتی برای پخت املت کالباس یا ژامبون :

برای تهیه هر کدام از املت های بالا می توانید به مواد اولیه آن نخودفرنگی یا ذرت و یا قارچ و فلفل دلمه ای هم اضافه کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی