طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده و ورقه ای
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرزتهیه رولت گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای 5 نفر :
گوشت چرخ کرده | 350 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 1/2 پیمانه |
آرد نخودچی (نان خشک کوبیده) | 1/2 پیمانه |
پیاز رنده و نرم شده | 2 قاشق غذاخوری |
مواد وسط رولت گوشت:
سبزیهای معطر ( جعفری- گشیز- سبیت - نعنا- مزره ) | جمعا 100 گرم |
هویج آبپز | 2 عدد |
مغز گردو خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
زرشک | 2 قاشق غذاخوری |
نمک ، فلفل ، زردچوبه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس :
پیاز | 1 عدد |
هویج | 1 عدد |
رب گوجه | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آبکرده | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده:
برای طرز تهیه گوشت چرخ کرده شکم پر، ابتدا شیر، تخم مرغ، پیاز رنده شده، آرد نان یا آردنخودچی و نمک و فلفل و ردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه ی مواد یکدست شود.
سپس روی کاغذ روغنی یا سلفون را مقدار خیلی کم آرد بپاشید و گوشت آماده را روی آن ها پهن کنید.
سعی کنید قطر گوشت تان 1 سانت باشد، گوشت را به شکل مستطیل صاف کنید بعد سبزی های خرد شده را روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت بعد از لبه ی کار سبزی پهن کنید.
(بجای سبزی از پوره سیب زمینی یا اسفناج و تخم مرغ آبپز به صورت درسته هم می شود استفاده کرد) سپس روی آن مغز گردوی خرد شده و زرشک را بپاشید و هویج را به صورت کامل روی آن قرار دهید و به آرامی از لبه شروع به رول کردن کنید.
در آخر سلفون یا کاغذ روغنی را به اطراف آن بپیچید و حدود 2 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.
در این زمان پیاز نگینی را داخل کمی روغن تفت بدهید و سپس رب گوجه و هویج حلقه شده و نمک و فلفل و زعفران و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید اجازه بدهید به جوش بیاید حدودا 2 لیوان سس لازم داریم. رولت گوشت را به آرامی از سلفون جدا کنید و داخل سس قرار بدهید. تا به کم کم بپزد بعد نیم ساعت رولت را به آرامی برگردانید تا همه ی اطراف آن به خوبی بپزد و آماده شود.
رولت را به آرامی در ظرف مورد نظرتان بکشید و از سس (می توانید فقط آب سس را بریزید) اطراف آن بریزید. برای زیباتر شدن رولت گوشت چند برش ابتدای آن بزنید. و با سبزیجات تزیین کنید.
طرز تهیه رولت گوشت برای 4 نفر
طرزتهیه رولت گوشت
مواد لازم برای طرز تهیه رولت گوشت برای 4 نفر :
گوشت ورقه ای | 400 گرم |
هویج | 2 عدد |
ساقه ی پیازچه | 6 ساقه |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهيه رولت گوشت :
برای طرز تهیه رولت گوشت، ابتدا گوشت را به صورت ورقه های نازک برش بزنید و بعد برای مزه دار کردن گوشت با نمک و فلفل اضافه کنید در این هنگام فلفل دلمه ای ها و هویج ها را به صورت خلالی برش بزنید در صورت تمایل می توانید از مارچوبه استفاده کنید، ساقه های پیازچه را به صورت خلالی و یک اندازه برش بزنید.
مواد را در گوشه ای از تکه های گوشت قرار بدهید و به آرامی و با احتیاط بپیچید برای محکم شدن رولت ها از خلال دندان استفاده کنید سپس درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و رولت ها را درون آن بچینید اگر احساس کردید به گوشت ها کم نمک زدید مقداری نمک روی آن بپاشید و درب آن را قرار بدهید تا به آرامی مغز پخت شوند (رولت ها را بچرخانید تا همه ی اطراف آن به یک اندازه پخته شوند) زمانی که پختند در ماهیتابه را بردارید تا آب آن ها تمام شود و کمی روی آن ها سرخ شوند.
میزان مواد اولیه بستگی به نحوه ی برش شما دارد اگر خلال ها را باریک برش بدهید کمتر می خواهد و اگر ضخیم تر برش بزنید بیشتر می خواهد.
گردآوری: بخش آشپزی