مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/09/17

طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی



 

طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی بدون فر

 

مواد لازم برای کیک پودینگ فنجانی :

 تخم مرغ 2 عدد 
شکر  1 استکان (70 گرم)
 شیر نصف لیوان 
 روغن مایع 1 استکان (80 گرم)
آرد  1/5 لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی 
 کاکائو (درصورت تمایل) 2 قاشق غذاخوری 
 بکینگ پودر 2/5 قاشق چایخوری 
 وانیل 5 گرم 

 

طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی :

تخم مرغ و شکر را به خوبی هم بزنید تا کف کند و کرم رنگ شود سپس مواد مایع را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر مواد خشک را با هم الک کنید و اضافه کنید و مخلوط کنید مایه کیک تان آماده شده است، مایه کیک آماده شده را تا نیمه فنجان ها پر کنید. فنجان ها را درون قابلمه بگذارید. درون قابلمه به اندازه ی نصف فنجان ها آب بریزید به صورتی که پس از جوش آمدن آب داخل فنجان ها پاشیده نشود.

 

روی آن را یک پارچه یا حوله ی کاغذی بیاندازید و در قابلمه را ببندید. در حدود نیم ساعت یا حتی زودتر می پزد بعد از زمانی آرام با انگشتتان آن را لمس کنید متوجه می شوید آماده است یا نه. ( می توانید از تست خلال دندان متوجه پخته شدن آن شوید)

 

مواد لازم برای پودینگ :

 شیر  2 لیوان
 شکر 1 استکان 
آرد  4 قاشق غذاخوری 
 شکلات تلخ 80 گرم 
 شکلات شیری 80 گرم 

 

طرز تهیه پودینگ :

به غیر از شکلات ها همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و مدام هم بزنید و بپزید (تا غلیظ شود و قوام پیدا کند) بعد از پختن گاز را خاموش کنید. شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید و روی کیک ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی