مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/09/17

طرز تهیه کیک انار



 

طرز تهیه کیک انار ویژه شب یلدا

 

یک کیک خوشمزه و عالی با بافتی خوب می تواند ایده یلدا هم باشد.

شما می توانید این کیک را با هر آب میوه و پودر ژله همان میوه هم درست کنید.

 

مواد لازم برای کیک انار :

 تخم مرغ  4 عدد
 شکر  150 گرم (2/3 لیوان)
 آرد سفید  300 گرم (2 لیوان)
آب انار  160 میلی (2/3 لیوان) 
 روغن مایع 120 میلی (نصف لیوان) 
 پودر ژله انار یک بسته 
بکینگ پودر  6 گرم (1 قاشق مرباخوری) 
وانیل   1/4 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک انار :

آب 2 عدد انار را بگیرید و یک لیوان به مقدار 250 میلی آب انار شد. دو سوم آب انار را داخل کیک و یک سوم را در کرم انار استفاده کنید. از آب انار طبیعی استفاده شود در طعم و کیفیت تاثیر دارد.

 

  بیشتر بخوانید:

 

تخم مرغ و شکر را همراه وانیل 5 تا 6 دقیقه خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. 

روغن را اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید و بعد آب انار را اضافه کنید.

آرد و بکینگ پودر و پودر ژله را مخلوط و الک کنید و داخل مواد بریزید و با لیسک مخلوط کنید.

داخل قالب به قطر 23 سانت (من از قالب کمربندی استفاده کردم، هر نوع قالب گرد و یا حتی طرح دار هم می شود) کف آن کاغذ روغنی بیاندازید و مایه کیک را بریزید.

 

فر را از قبل روشن کنید. تا گرم شود.

قالب را در طبقه وسط با دمای 170 درجه به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار بدهید. دمای فرها فرق دارد حتما خودتان چک کنید.

بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کنید.

 

مواد لازم برای کرم انار :

 آب انار  90 میلی (1/3 لیوان)
 شیر 1 لیوان 
نشاسته ذرت  15 گرم (2 قاشق غذاخوری) 
 وانیل 1/4 قاشق غذاخوری 
شکر   2 تا 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کرم انار :

شیر و آب انار و شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدهید دائم هم بزنید تا کرم به غلظت مناسب مثل فرنی برسد و در آخر وانیل را اضافه کنید و از حرارت بردارید. می توانید رنگ خوراکی هم بریزید.

کرم که از دما افتاد روی کیک خنک بریزید و دانه های انار را روی آن بریزید.

 

گردآوری: بخش آشپزی