مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/09/17

2 روش درست کردن کمپوت موز



 

روش های درست کردن کمپوت موز

 

مواد لازم برای کمپوت موز :

موز 1200 گرم 
شکر  5 قاشق سوپخوری
آب  1.5 فنجان

 

طرز تهیه کمپوت موز :

ابتدا شکر را با یک و نیم لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا آب بجوشد و شکر حل شود.شهد را چند دقیقه ای بجوشانید تا کمی غلیظ شود.

 

سپس پوست موز را جدا کنید و آن را به صورت حلقه ای ببرید و به مدت 3 دقیقه در شهد بپزید، سپس آن را از روی حرارت بر دارید تا خنک شود و میل کنید.

 

طرز تهیه کمپوت موز

 

مواد لازم برای تهیه کمپوت موز :

 موز
 شکر سفید
 شکر قهوه ای
 شیر
 آب

 

طرز تهیه کمپوت موز:

ابتدا 2-3 عدد موز بزرگ را به صورت حلقه ای برش بزنید و در قابلمه ای بریزید آب را به آن اضافه کنید آب باید در حدی باشد که موزها در آن به راحتی تکان بخورند و بگذارید بجوشد کف ایجاد شده روی آن را بگیرید صبر کنید تا جوش بیاید و موز تا حدی پخته شود.

 

سپس حدود یک مشت شکر قهوه ای، و حدود 2 قاشق شکر سفید و نوک قاشق مرباخوری وانیل و خیلی کم نمک اضافه کنید اجازه بدهید شکر ها حل شوند و سپس 1 لیوان شیر را اضافه کنید آن را هم بزنید تا شیر خوب مخلوط شود، اجازه بدهید تا جوش بیاید و کمی غلظت پیدا کند هم اکنون کمپوت موز شما آماده است.

 

گردآوری: بخش آشپزی