مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/07/21

طرز تهیه دسر هلو



 

طرز تهیه دسر هلو

 

مواد لازم برای تهیه دسر هلو :

 شیر ۱ پیمانه 
 شکر ۱/۲پیمانه 
 پودر ژلاتین  ۲ قاشق غذاخوری
 هلوی پوست گرفته و پوره شده ۲۵۰ گرم 
 بستنی وانیلی یا خامه‌ی صبحانه  ۱ پیمانه

 

طرز تهیه دسر هلو :

پودر ژلاتین را در ۲/۳ لیوان آب بریزید و روی گاز با دمای کم بگذارید و هم بزنید تا در آب حل شود.

همه‌ی مواد بالا را درون مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

ژلاتین خنک شده را به مواد اضافه کنید و باز هم بزنید.

مایه‌ی دسر را در قالب بریزید و ۳-۴ ساعت در یخچال قرار بدهید تا به خوبی بسته و سفت شود.

 

اگر دوست داشتید داخل لیوان یا جام یا ظروف یک نفره آماده کنید می توانید از مواد آماده شده به صورت سرخالی داخل جام یا لیوان بریزید و داخل یخچال بگذارید و بعد از بسته شدن روی آن ژله ی هلو آماده شده بریزید. و با بستنی و میوه های دلخواه تزیین کنید.

 

 

گردآوری: بخش آشپزی