مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/07/21

طرز تهیه بیف استراگانف فرانسوی



 

طرز تهیه بیف استراگانف فرانسوی

 

مواد لازم برای بیف استراگانف فرانسوی :

گوشت   900 گرم
 برگ بو 1 عدد 
سیر  2 حبه 
 قارچ 4 عدد 
پیاز  3 عدد 
جعفری  چند شاخه 
 آویشن 1 شاخه 
 آبگوشت 2 پیمانه
سس ورچستر شیر 2 قاشق چایخوری
رشته فرنگی (نودل) تخم مرغ 3 پیمانه
آرد نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن کلزا 2 قاشق غذاخوری
کره 4 قاشق غذاخوری
پنیر گرویر سوئیسی رنده شده 1/5 پیمانه
خانه ترش 2/3 پیمانه
سرکه سیب 1/4 پیمانه

 

طرز تهیه بیف استراگانف فرانسوی :

ابتدا گوشت را باریک و بلند به اندازه دو بند انگشت یا کمی بیشتر خرد کنید و کمی بکوبید.

سپس یک پیاز را خلالی خرد کنید.

 

قابلمه ای را روی شعله قرار بدهید و کره را درون آن قرار بدهید. پس از آب شدن کره، پیاز را اضافه کنید و صبر کنید تا کمی نرم و سبک شوند.

 

پس از چند لحظه گوشت ها را اضافه کنید و هم بزنید کمی که تفت دادید سیر، برگ بو، آویشن، فلفل سیاه، سرکه سیب و سس ورچستر شیر را اضافه کنید. بعد از چند لحظه آب گوشت یا آب جوش را اضافه کنید و سپس آرد را به مقدار کمی آب سرد مخلوط کنید و به مواد بیفزایید.

 

سپس در اواخر پخت، آویشن و برگ بو و سیر را از قابلمه بیرون بیاورید و سپس رشته فرنگی و نمک را اضافه کنید. دقت کنید که رشته فرنگی نباید خیلی نرم و له شود. آب گوشت باید مثل یک سس غلیظ شود.

 

تابه ای را روی شعله قرار بدهیدو روغن کلزا را درون آن بریزیدتا گرم شود و سپس دو عدد پیاز را خلالی خرد کنید و درون تابه قرار بدهید تا نرم و سبک شوند.

 

گوشت و رشته فرنگی را از صافی عبور بدهید تا سس از آن ها جدا شوند. ظرف مخصوص فر را بیاورید و گوشت و رشته فرنگی را به صورت یک لایه درون آن قرار بدهید.

 

سپس پیازهای سرخ شده و جعفری ریز شده را روی آن قرار بدهید و بعد دو سوم پنیر را به صورت یک لایه روی آن ها اضافه کنید. بعد قارچ ها را حلقه حلقه کنید و روی آن ها بچینید.

 

و بعد مابقی پنیرها را روی قارچ ها بپاشید. و درون فر قرار بدهید و با حرارت گریل از بالا برای چند لحظه اجازه بدهید تا پنیر طلایی شود. خامه ترش را روی آن بریزید و میل فرمایید.

 

گردآوری: بخش آشپزی