مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/06/17

طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور



 

طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور

 

عطر کیک شیره انگور و ظعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.

 

مواد لازم برای کیک فنجانی شیره انگور :

 تخم مرغ درشت  2 عدد
 شکر قهوه ای 4 قاشق غذاخوری 
 روغن مایع 6 قاشق غذاخوری 
آرد  8 قاشق غذاخوری 
شیره انگور  7 قاشق غذاخوری 
 دارچین  1/2 قاشق غذاخوری
زنجبیل   1/4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر   1 قاشق مرباخوری
گردو ریز شده 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور :

ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.

 

در داخل فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت 20 دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی