مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1398/04/30
طرز تهیه رست بیف با سس قارچ
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه رست بیف با سس قارچ
مواد لازم برای تهیه رست بیف با سس قارچ :
گوشت گوساله بدون چربی | 150 گرم |
پیاز خلال شده | 1 عدد بزرگ |
پودر موسیر | 1 قاشق مرباخوری |
سیر | 1 حبه بزرگ |
آویشن | 1 قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه و قرمز | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
مواد لازم برای تهیه سس قارچ :
قارچ | 150 گرم |
کره | 50 گرم |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 پیمانه |
طرز تهیه رست بیف با سس قارچ :
ابتدا گوشت را در ابعاد بزرگتر از خورشتی خرد کنید و با پیاز نازک خلال شده و سیر رنده شده و پودر موسیر و فلفل در قابلمه یا زودپز بریزید. توجه داشته باشید در این مرحله نمک به مواد اصلی اضافه نشود زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود. سپس 2 لیوان آب روی مواد بریزید و پس از جوش آمدن شعله را کم کنید و صبر کنید تا گوشت کاملا پخته شود. (این مرحله بستگی به گوشت و ظرف استفاده شده یعنی قابلمه یا زودپز حدود 1 تا 4 ساعت زمان می برد.)
بعد از پخته شدن گوشت ها را به صورت ریش ریش خرد کنید و نمک به آن اضافه کنید. درب ظرف را باز بگذارید و اجازه بدهید آب آن تمام شود و به خرد گوشت ها برود.
برای تهیه سس قارچ :
قارچ ها را با کره تفت بدهید سپس آرد را در شیر سرد بریزید و هم بزنید تا کاملا حل شود و سپس مخلوط را به قارچ ها اضافه کنید مقداری نمک و فلفل و آویشن در این مرحله به مواد اضافه کنید. سپس آنقدر مواد را هم بزنید تا قوام سس ایجاد شود.
داخل نان باگت یک لایه گوشت و یک لایه سس قارچ بریزید و طبق میل خود با خیارشور و کاهو و گوجه فرنگی و سس خردل و مایونز میل کنید.
گردآوری: بخش آشپزی