مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/04/30

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو



 

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

 

مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو :

 ژامبون گوشت دودی  4 ورق
 کنسرو ذرت 3 قوطی 
 فلفل هالوپینو خرد شده  2 عدد
خامه   نصف پیمانه
 پنیر پارمسان 1/4 پیمانه 
نمک و فلفل  به میزان لازم
 پنیر خامه ای 200 گرم 
 پیازخرد شده 2 قاشق غذاخوری 

 

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو :

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

 

ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.

 

در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.

 

این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی