مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/03/19

طرز تهیه پاکوره یا پکوره به روش دیگر



 

طرز تهیه پاکوره یا پکوره

 

پکوره یا پاکوره یک پیش غذای هندی و خوشمزه است که میان عرب ها هم جایگاه خوبی دارد به نظرم امتحان کنید عاشقش می شوید.

 

مواد لازم برای تهیه پاکوره:

 آرد نخود خام نصف پیمانه 
 آرد سفید نصف پیمانه 
 آب نصف پیمانه 
 تخم گشنیز پودر شده 1 قاشق چایخوری 
نمک و ادویه به مقدار لازم
فلفل سبز تند به مقدار لازم
خمیر مایع 1 قاشق غذاخوری
سبزی تازه (گشنیز،تره،شوید،ترپیاز) یک مشت
پیازکوچک 1 عدد

 

طرز تهیه پاکوره یا پکوره :

سبزی ها و پیازها را ریز ریز خرد کنید. اندازه ی یک مشت سبزی برای این مقدار کافی است. نصف استکان آب را با خمیر مایع و آرد نخود و آرد سفید را به وسیله قاشق هم بزنید و بعد سبزی تازه خرد شده را اضافه کنید اگر غذاهای تند دوست دارید به آن فلفل سبز تند بزنید اگر دوست ندارید فلفل سیاه بزنید و نمک و ادویه هم بزنید.

 

مایعی که بدست می آید غلظت آن کمی از ماست بیشتر باشد که وقتی با قاشق می ریزید راحت از قاشق سرازیر شود. آرد و آب را کنا دستتان بگذارید اگر غلیظ تر بود آب اضافه کنید اگر شل بود آرد نخود اضافه کنید.

 

به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم بگذارید تا خوب پف کند. بعد با در روغن فراوان سرخ کنید اگر روغن زیاد باشد مانند تصویر می شود و اگر روغن کم باشد شبیه کتلت و کوکو می شود.

اگر در هنگام سرخ کردن از هم می پاشید به آن یک ثاشق آرد سفید اضافه کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی