مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/12/05

طرز تهیه شیرینی قیطونی



 

طرز تهیه شیرینی قیطونی

 

مواد لازم برای شیرینی قیطونی :

 پودرقند ۱۸۰ گرم 
آرد سفید   ۱۸۰ گرم
 آرد نخودچی  ۱۸۰ گرم
 روغن جامد  ۱۸۰ گرم
پودر زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
پودرهل ۱ قاشق مرباخوری
گلاب ۱/۲ پیمانه
پودر پسته یا گردو یا پودر نارگیل رنگی به میزان لازم

 

* پودر نارگیل رنگی را من با زعفران غلیظ نارنجی کردم

 

طرز تهیه شیرینی قیطونی:

کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود. سپس آردها و هل و زنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید. خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید. سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم) برداشته و داخل گلاب انداخته (می توانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید. در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید.

 

گردآوری: بخش آشپزی