مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

شیرینی مربایی



 

شیرینی مربایی

 

درون این شیرینی خوشمزه که بیشتر برای نوروز تهیه می ‌شود، هر مربایی را که دوست دارید بریزید.

 

مواد لازم:

 

کره نرم شده
نصف پیمانه
شکر
یک سوم پیمانه
زرده تخم ‌مرغ
یک عدد
وانیل
یک سوم قاشق چای‌ خوری
آرد یک و یک سوم پیمانه
مربای میوه 2 تا 3 قاشق غذاخوری

 

 

 

طرز تهيه:

 

* ابتدا فر را روی دمای 375 درجه ی فارنهایت از پیش گرم کنید.


* آرد را الک کرده و کنار بگذارید.


* در یک کاسه ی متوسط، کره را با شکر آن قدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.


* تخم‌ مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.


* آرد را در چند مرحله به مخلوط اضافه کرده و در هر مرحله مخلوط را خوب هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اگر خمیر، خیلی نرم است، ‌روی آن را پوشانده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.


* درون سینی فر، کاغذ مخصوص پخت را،‌ قرار دهید.


* خمیر را به اندازه توپ‌ های 2/5 سانتی ‌متری تقسیم کنید و با فاصله 6 سانتی‌ متری از هم، درون سینی فر بچینید.


* وسط هر شیرینی را با انگشت یا هر وسیله‌ ای که به سایز انگشت باشد، گود کنید و درون آن را با مربای میوه از هر طعمی که دوست دارید، پُر کنید.


* شیرینی‌ ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی‌ که طلایی رنگ شوند حرارت داده سپس، فر را خاموش کرده و صبر کنید تا شیرینی ‌ها خنک شوند.

 

منبع : seemorgh