مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

واسه شب يلدا خيلي مناسبه و خوشمزه



طرز تهیه شیرینی شب یلدا, طرز تهیه شیرینی با هویچ
مواد لازم :

 هويج شسته و رنده وشده  ۳ عدد
 شكر  ۳ ليوان
 آب  ۲ ليوان
 پودر نارگيل  براي غلطاندن
 فندق  ۱ ليوان سر پر

طرز تهيه :
هويج رنده شده رو همراه با آب و شكر ميگذاریم روي حرارت تا بجوشد وقتي جوشيد زيرش را كم ميكنيم تا آرام آرام هويج بپزه و يك غلظت معجون مانندي بدست بياورد اين مراحل تقريبا يكي دو ساعت وقت می برد . بعد اين مراحل معجون بدست آمده رو ميريزيم توي غذاساز تا كاملا ميكس شوند . بعد فندق هاي درسته را اضافه كرده هم ميزنيم . كف يك سيني رو كاغذ روغني ميندازيم و موادها را روی آن ميريزيم .با ليسك خيس كناره ها و روی آن را صاف ميكنيم و ۱ شب ميگذاريم در يخچال بماند .فردا روی آن پودر نارگيل مي پاشيم و به كمك يك چاقوي خيس برش ميزنيم و آن طرف دیگرش را هم پودر نارگيل ميپاشيم و سروش ميكنيم .

منبع : hedyebeshoma.blogfa.com