مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا



طرز تهیه مسقطی انار,شیرینی شب یلدا


مواد لازم:

 آب انار خالص یک لیوان
پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
 شکر به میزان دلخواه
 شربت انار و پودر گردو  مقداری


طرز تهیه مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا :
آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.

برای درست کردن شربت انار، آب انار و با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعم و گوارایی به دست می آید.

نکته اول: شما با این دستور ساده می توانید انواع مسقطی های میوه ای را تهیه کنید.

نکته دوم: میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، ملس یا ترش درست کنید.

 

منبع : mitra-marjanblog.mihanblog.com