مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه كيک آلو و هلو وارونه



طرز تهیه کیک آلو و هلو,كيک آلو و هلو وارونه


موردمصرف : دسر 
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 50 دقیقه 

مواد لازم برای 5 نفر :

کره  180 گرم
 تخم مرغ  4 عدد
 شیر  100 میلی لیتر (1 استکان)
 آلو 6 عدد
هلو 1 عدد
شکر 180 گرم
وانیل چند قطره (به میزان لازم)
آرد 220 تا 240 گرم
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق مربا خوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه :

همه مواد را از قبل از يخچال بيرون می آوريم ( كره ١٨٠ گرم تخم مرغ ٤ عدد ، شير يک استكان يا ١٠٠ ميل ) تا به دما مناسب برسند.

قالب موردنظر را با كمى كره چرب و روى كره را خوب با شكر قهو ه اى بپوشانيد براى كاراملى كردن ( نياز به پاشيدن آرد نيست ).

سپس شش عدد آلو را نصف كرده روى شكر ته قالب بچيند و سه عدد آلو و يک عدد هلو را ريز خرد ميكنيم براى داخل كيک و كنار مي گذاريم.

حالا ١٨٠ گرم شكر را با ١٨٠ گرم كره خوب با همزن بزنيد تا مواد يك دست و كرم رنگ شود ، ٤عدد تخم مرغ را يكى يكى اضافه و خوب هم ميزنيم سپس چند قطره وانيل يا وانيل شوگر اضافه ميكنيم و هم مي زنيم من مقدارى پودر هل و دارچين به مايه كيک اضافه كردم.

در اين جا فر را روشن كردم تا گرم شود و و زياد داغ نشود با حرارت ١٨٠، حالا آرد ( ٢٢٠ گرم تا ٢٤٠ گرم )، يك و نيم قاشق مرباخورى بكينگ پودر و نصف قاشق چايخورى جوش شيرين سه بار الك كرده و كم كم با شير به مواد اضافه و با همزن دستى ميزنيم تا مخلوط شود.

در آخر هم آلو و هلو خرد شده و كمى پودر بادام افزودم هم زدم و مايه را داخل قالب روى آلوهاى چيده كه ته قالب گذاشته بوديم ريختم و كيک را براى مرحله پخت در فر بمدت ٥٠ دقيقه قرار دادم.

من اين ميزان مواد را در دو تا قالب كوچک ريختم براى همين بافت كيک خيلى نرم و جالب شده بود بستگى به اندازه قالبتان دارد.

بعد از پخت و خنك شدن كيک آلو و هلو وارونه آن را وارانه و سرو ميكنيم.

 

طرز تهیه کیک آلو و هلو,كيک آلو و هلو وارونه

 

منبع : beryooni.com