مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه كيک نمكی



 

رز تهیه كيک نمكی,طرز درست کردن كيک نمكی

طرز تهیه كيک نمكی

 

مواد لازم برای كيک نمكی :

 آرد سه ليوان 
شير خشک   يک ليوان
 خمير خشک ( خميری كه مستقيم با آرد مخلوط می شود ) دو قاشق غذاخوری 
شکر  یک قاشق غذاخوری 
نمک يک قاشق غذاخوری
هل و رازيانه از هر كدام يک قاشق غذاخوری
تخم مرغ دو عدد
آب ولرم  دو ليوان
روغن نصف ليوان

 

كنجد و سياهدانه و سس مهياوه كمی، زرده تخم مرغ يک عدد برای رويه كيک 

 

طرز تهیه كيک نمكی :

آرد را سه مرتبه الک می کنیم، سپس تمامی مواد خشک را به آن اضافه می كنيم، خمير خشک اگر نداشتيد بجای آن به همان ميزان خمير مايه را با كمی از آب جايگزين كنيد، در ظرفی ديگر تخم مرغ ها را كمی با همزن می زنيم تا از حالت لختگی در بياید و روغن و آب را به آن اضافه می كنيم، سپس مواد خشک را با قاشق چوبی هم می زنيم، مايه را به مدت زمان یک ساعت در جای گرم می گذاريم تا حجم خمير دو برابر شود، كف قالب را كاغذ روغنی می اندازيم، مايه را داخل قالب می ريزيم روی مايه را كمی با زرده تخم مرغ كه با چنگال زديم با برس آغشته می كنيم، كنجد و سياهدانه كمی سس مهياوه هم می زنيم.

 

طبقه وسط فر كه از ربع ساعت قبل گرم شده درجه صد و هفتاد تقريبا حدود نيم ساعت تا چهل و پنج دقيقه (مدت زمان پخت واسه من سی و پنج دقيقه بود) در كل از كيک های شيرين زودتر پخته می شود.

البته من امروز با نصف دستور درست كردم.

 

گردآوری : بخش آشپزی