مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه حلوای زنجبیل



 

طرز پخت حلوای زنجبیل,درست کردن حلوای زنجبیل

حلوای زنجبیل، قوای جنسی تان را افزایش می دهد

 

زنجبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است. زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. در این مطلب طرز تهیه حلوای زنجبیل را به شما آموزش داده ایم.

 

مواد لازم برای حلوای زنجفیل :

 آرد  700 گرم
 روغن جامد 200 گرم 
كره   150 گرم
پودر شكر   350 گرم
پودر زنجبیل 3 قاشق سوپخوری
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
پودر قند و پودر كاكائو  به مقدار كافی برای تزئین

 

طرز تهیه حلوای زنجفیل :

ابتدا آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.

 

حالا آرد را الک كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و كره را بیفزائید.

دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر كند. اینک از روی حرارت بردارید.

 

كمی كه از داغی افتاد، پودر شكر، زنجبیل و هل را اضافه كنید و كاملاً مخلوط نمائید.

سپس مایه را در یک سینی به اندازه‌ی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.

 

آن گاه به شكل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر كاكائو، تزئین كنید.

 

منبع : shooroshirin.ir