مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کیک دولایه



 

طرز تهیه کیک دولایه

 

می توانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

 

مواد لازم خمیر:

 کره 200 گرم 
شکر   200 گرم
تخم مرغ  4 عدد 
پودر کاکائو   85 گرم
آرد 140 گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شیر 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم کرم:

 شکر 160 گرم 
شیر  3 پیمانه 
 آرد 3 قاشق سوپخوری 
کره  یک قاشق سوپخوری 

 

مواد لازم رویه:

 میوه های دلخواه به مقدار لازم 
 شکر  2 قاشق سوپخوری
 آب 2 قاشق سوپخوری 

 

طرز تهیه کیک دولایه :

ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

 

پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.

 در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

 

خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

 

سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.

برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.

 

هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.

 

کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.

 

برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.

 

میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.

سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir