مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

مرباي گيلاس



 

مربای گیلاس

 

 

مواد لازم:

 

 

گيلاس
3 کيلو
شکر

5/2 کيلو
وانيل
يک سوم قاشق چايخوري

 

 

 

طرز تهيه:

گيلاس ها را بشوئيد و هسته آنها را درآوريد. سپس لابه لاي آنها شکر بپاشيد و بگذاريد يک شب تا صبح، در يک جاي خنک بماند تا آب بيندازد. بعد قابلمه را روي حرارت اجاق قرار دهيد تا با حرارت يکنواخت بجوشد. وانيل را هم به آن اضافه کنيد. وقتي شربت مربا قوام آمد، آن را امتحان کنيد. بعد از آماده شدن مربا آن را از روي حرارت برداريد. شما مي توانيد از گيلاس هاي صورتي رنگ هم به همين صورت مربا تهيه کنيد.

 

اين مربا هم بسيار خوش رنگ و هم خوشمزه است.