مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

مربای هویج خوش رنگ



 

 

مربا هویج

 

 


مواد لازم:


هویج
3 كیلوگرم
شكر
یك كیلوگرم
آب
به مقدار نیاز
آب لیمو
دو قاشق سوپخوری

 

 

طرزتهیه:


هویج ها را شسته و آن ها را چرخ كرده و یا خرد می كنیم وبعد شكر را در آب جوش می آوریم و وقتی شكر به نقطه جوش رسیده، هویج ها را به آن اضافه می كنیم و می گذاریم ملایم بجوشد تا هویج ها خوب پخته شوند و وقتی شكر آن قوام آمد از روی شعله برمی داریم و میگذاریم تا خنك شود و آنرا در ظرف مخصوص ریخته و در جای خنك نگه می داریم.


تذكر: برای اینكه مربا شكرك نزند، چند قطره آب لیمو به آن اضافه می كنیم.