مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
ترشی بادمجان کبابی
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
مواد لازم :
بادمجان | یک کیلوگرم |
سبزی ترشی خرد شده | 300 گرم |
هویج | 200 گرم |
سرکه | یک لیتر |
زردچوبه | یک قاشق مرباخوری |
ادویه ترشی | یک قاشق مرباخوری |
فلفل سبز تند | پنج عدد |
گردو ریز خرد شده | نصف پیمانه |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:
_ بادمجانها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه میپزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز میگذاریم تا آماده شود.
منبع : ksabz.net