مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه مربای شیر



 

پخت مربای شیر,درست کردن مربای شیر

طرز تهیه مربای شیر مخصوص آذری های عزیز

 

اين هم دستور يک مربای خوشمزه كه فكر كنم برایتان تازگی داشته باشد حتما آن را امتحان كنيد چون هم خيلی خوشمزه و هم مقوی هست.

این مربا را در آذری های عزیزمان می پزند.

 

مواد لازم برای مربای شیر :

شير پرچرب (شير پاستوريزه نباشد بهتر است)   ٢/٥ ليتر
شكر  ٤٠٠ گرم 
 شيره انگور ١ ليوان 
ليمو   ١ عدد

 

طرز تهیه مربای شیر :

ابتدا شير و شكر را روی گاز می گذاريم تا جوش بياید بعد شيره انگور را اضافه می کنیم و بعد آب ليمو را هم اضافه می کنیم كه به صورت گلوله های درشت در بياید هم نمی زنیم تا خرد نشود و می گذاريم بجوشد تا قوام بياید وقتی كه قوام آمد مربایمان آماده است.

 

اگر به نظرتان شيرينی آن كم است يک مقدار ديگر شيره انگور اضافه كنيد.

و بهتر است كه اين مربا را با شيرهای کیلویی كه در لبنياتی ها هست درست كنيد.

 

گردآوری : بخش آشپزی