مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

آموزش مرحله ای تهیه مربای تمشک



 

آموزش مرحله ای تهیه مربای تمشک

 

مواد لازم برای مربا تمشک :

تمشک   ۵۰۰ گرم
شکر   ۵۰۰ گرم
آب  ۱ لیوان 

 

مراحل تهیه مربا تمشک :

برای تهیه این مارمالاد خوش طعم و خوش رنگ ابتدا باید آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزیم و آن را هم بزنیم تا شکر کاملا داخل آب حل شود.

 

حالا اجازه می دهیم تا آب جوش بیاید همین که یکی دو تا قل زد کافی است.

 

ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و می گذاریم بجوشد

 

بعد تمشک هایمان را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم و اجازه می دهیم حدود ۱۰ دقیقه الی یک ربع با هم بجوشند.

 

بعد تمشک هایمان را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم

 

در این مرحله تمشک ها کاملا به آب رنگ دادند و نرم شدند.

 

در این مرحله تمشک ها کاملا به آب رنگ دادند و نرم شدند

 

حالا مخلوط مان را از صافی رد می کنیم تا تمشک ها از آبشان جدا شوند.

 

مخلوط مان را از صافی رد می کنیم

 

به تشمک هایی که داخل صافی بودن حدود ۱/۴ الی ۱/۳ لیوان از آبشان را اضافه می کنیم.

 

به تشمک های داخل صافی حدود ۱/۳ لیوان از آبشان را اضافه می کنیم

 

حالا مواد را داخل مخلوط کن می ریزیم.

 

مواد را داخل مخلوط کن می ریزیم

 

مخلوط کن را چند پالس می زنیم تا تمشک هایمان کاملا له شوند و یک مخلوط لطیف و کرمی شکل بدست بیاید.

 

مخلوط کن را چند پالس می زنیم تا تمشک هایمان کاملا له شوند

 

به همین راحتی مارمالادمان حاضر است فقط باید آن را داخل یک ظرف در دار بریزیم و وقتی کاملا سرد شد در آن را ببندیم و داخل یخچال نگهداری کنیم.

 

مربا تمشک وقتی سرد شد باید داخل یک ظرف در دار بریزید

 

منبع : 2nafare.com